Annonce
Ringkøbing-Skjern

Kun vejret var godt - fodboldspillet var nærmest uden kvalitet, da Ringkøbing IF spillede 1-1 i Kolding

Mikkel Kjeldstrup sørgede med et godt fladt langskud for føring på 1-0 til Ringkøbing IF, der måtte se Kolding Boldklub udligne til slutresultatet 1-1 efter pausen. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Ringkøbing IFs Mikkel Kjeldstrup havde RIFs eneste afslutning inden for målrammen, og det var nok til at sikre 1-1 i en elendig kamp ude mod Kolding Boldklub.
Annonce

Kolding: Kun vejret var godt.

Ringkøbing IFs cheftræner Claus Christiansen sagde det meget præcist.

For den fodboldkamp, Kolding Boldklub og Ringkøbing IF netop havde spillet i danmarksserien på en flot bane i Kolding, var bestemt ikke nogen nydelse.

Der var gode momenter, men de var få og små.

Det meste af tiden var det fodbold uden den kvalitet, man burde kunne forvente af en kamp i danmarksserien.

Nej hvor var der mange dårlige afleveringer - selv på kort afstand. Nej hvor var der dårlig boldomgang med elendige tæmninger og vendinger. Nej hvor blev der taget mange dårlige beslutninger med driblinger de forkerte steder eller bolde spillet væk i blinde og helt uden adresse.

Annonce

Meget famlende start

Det startede famlende fra begge holds side. Ikke meget sammenhængende spil og ikke rigtige afslutninger. Men som tiden gik, var det som om, RIF fik et lille overtag. Der var lidt opløb over kanterne, der var lidt indlæg, men afslutninger var der ikke tale om.

I den anden ende var billedet det samme. Kolding havde flere opløb i deres højre side, men RIFs målmand Simon Brogaard blev aldrig sat på alvorlige prøver.


Kun vejret var godt.

Claus Christiansen, cheftræner for Ringkøbing IF


Kampens første afslutning med kvalitet inden for målrammen leverede RIFs anfører Mikkel Kjeldstrup. RIF holdt fast i bolden i et angreb, hvor bolden endte hos Mikkel Kjeldstrup. Med en finte fik han plads til langskud, og fra 25 meters afstand blev bolden sendt fladt i mål ude ved den ene stolpe med venstrebenet. En nydelig scoring til 1-0.

Det fik Kolding til at kaste forsigtigheden væk. De pressede på, og første halvleg endte med en lang række hjørnespark til hjemmeholdet. Et par gange var der halve chancer, men farligt blev det ikke.

Annonce

Langskud i målhjørnet

Det pres fortsatte Kolding efter kampen, hvor RIF blev presset tilbage. RIF kunne slet ikke holde fast i bolden, og det blev hurtigt dyrt. En spiller satte et par mand af inde på banens midte, og så fyrede han et langskud i det fjerneste målhjørne til 1-1.

Det kunne ikke blive ved på den måde for RIF. Det gjorde det da heller ikke. Med fight mere end godt spil fik de fjernet noget af presset. Spillet blev jævnbyrdigt - men stadig dårligt. RIF havde spredte angreb og dødbolde, men ikke en eneste gang - ikke én - var det bare halvfarligt. Dårlige afleveringer, dårlige indlæg, løb i offside. Ingen afslutninger.

Kolding havde en smule mere i de sidste minutter, hvor det brændte på. Direkte frispark fra spids vinkel på ydersiden af trekantsammenføjningen og et par dårlige afslutninger i gode positioner gjorde, at RIF slap nogenlunde helskindet fra opgøret.

Alt i alt en kamp der understregede, at RIF ikke er gode nok til at blande sig i toppen, og som gør, at man udelukkende skal forsøge at holde sig væk fra bunden.

Og det kan såmænd blive svært nok, når man viser så lidt offensivt, som RIF gør. En enkelt afslutning er altså ikke nok til at skræmme nogen.

Danmarksserien pulje 3

Kolding Boldklub-Ringkøbing IF 1-1 (0-1)

Mål: 25. Minut: 0-1 ved Mikkel Kjeldstrup. 50. minut: 1-1. Advarsler til RIFs Tobias Plauborg Jensen og Lauge Olesen.

RIFs holdopstilling: Simon Brogaard, Lennard Lauridsen, Dennis Juelsgaard, Anders Vestergaard Larsen, Lauge Olesen, Jesper Dalsgaard, Ragnar Leósson (72. minut: Kasper Nissen), Mikkel Kjeldstrup, Christian Pinholt (55. minut: Andreas Lauridsen), Tobias Plauborg Jensen (82. minut: Zacharias Sørensen) og Mikkel Holk.

Tilskuere: Omkring 150 på Mosevejens Sportsplads i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce