Annonce
Ringkøbing

Kun adgang til fire i butikken: Slagtermester Bjarne Nielsen byder ventende kunder på en cognac i kulden

Slagtermester Bjarne Nielsen byder på en cognac til de kunder, der i minusgrader skal vente på at få adgang til slagterbutikken, hvor der i øjeblikket kun er adgang for fire kunder af gangen. Her er det Rikke og Martin Carlsen fra Amager, Bjarne Nielsen og Kai Milter, der skåler. Foto: Lars Egelund
- Alt for kunderne, siger slagtermester Bjarne Nielsen i Ringkøbing, hvor han en lørdag formiddag foran forretningen i Algade, i en ellers næsten mennesketom og nedlukket handelsby, byder sine kunder på ’en lille skarp’ til at varme sig på.
Annonce

RINGKØBING: Slagter Iversen & Søn, der i mange år har haft slagtermester Bjarne Nielsen ’ved roret’, ligger denne februar-lørdag nærmest som en oase i Ringkøbing, hvor åbne forretninger kan tælles på meget få fingre.

Da slagterforretningen i disse corona-tider tilmed er kvadratmeter-ramt til kun at tillade fire kunder indendørs, har ’mester’ besluttet, at vente-køen foran butikken ikke skal stå og fryse. Så her kan man, ganske kvit og frit, smage på slagterens årgangscognac.

Annonce

Overvejer køb af sommerhus

Det har amagerkanerne Rikke og Martin Carlsen også fået færten af. De slår til daglig deres folder ved Amager Strand; men de skal nu, efter at have set på – og overvejet køb af sommerhus ved Vedersø – atter hjem til Djævleøen.


For hjemme hos os på Amager ville en flaske frit tilgængelig cognac ikke overlevet ret længe

Rikke og Martin Carlsen


Men først skulle der provianteres i kød og pålæg. Og mens de venter på at komme til fadet, mener de nok, at de kan tanke op med ’en lille en’.

Da lokale Kaj Milter har gjort sine weekendindkøb, bliver der plads til køwenhavnerne, der lyder til at være fladet pladask for ’livet i vest’.

- For hjemme hos os på Amager ville en flaske frit tilgængelig cognac ikke overlevet ret længe, fortæller de med et stort grin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lucas fra Hvide Sande er frustreret: Hans efterskole ligger 10 kilometer på den forkerte side og må ikke åbne på mandag

Annonce