Annonce
Skjern

Kulturskolen fejrer Beethovens 250 år med koncert

Ludwig van Beethoven blev født 17. december 1770, og dermed er det en af de helt store mærkedage, der nærmer sig. Foto: Maxim Abramov, Unsplash
Annonce

Skjern: Hvis man er til klassisk musik, er der lagt op til en oplevelse af de store, når Kulturskolen Ringkøbing-Skjern fejrer 250 året for Ludwig van Beethovens fødsel.

Det sker med en koncert torsdag aften i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Her vil lærere og elever fra Kulturskolen fremføre både kendte og mindre kendte værker af den verdenskendte komponist.

- Det vil være umuligt at opføre alle Beethovens værker. Hertil er hans produktion ganske enkelt for stor, og det ville tage flere dage. Men man kan blandt andet høre kendte værker som 'Beethovens 9. symfoni,' der er et skelsættende værk i den klassiske musikhistorie. Her ud over kan man høre 'Måneskinssonaten,' 'Für Elise' og mange flere kendte og mindre kendte værker, siger Jesper Rahbæk Jespersen fra Kulturskolen.

Koncerten forventes at vare en god times tid.

Jesper Rahbæk Jespersen tilføjer, at arrangementet er gratis, men at billetter skal bookes via Kulturskolens hjemmeside, da det på grund af corona-restriktioner er nødvendigt at registrere gæsterne til koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce