Annonce
Mad og drikke

Krydret hyldebærsaft

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Vi er godt i gang med decembers gløggskole. Denne udgave egner sig perfekt til dagene op til nytår eller simpelthen til nytårsaften.

Jeg har lavet en krydret hyldebærsaft uden alkohol, som kan drikkes varm eller koges ind til sirup eller blandes op med eksempelvis rødvin eller rom.

Så skål det nye år ind med denne varme drik fyldt med gode intentioner og håb, uanset om årets sidste aften står på fuld gas med gode venner eller foregår stille og roligt hjemme i sofaen.

For mit vedkommende så håber jeg på et bedre 2020, end hvad 2019 bød på.

Opskrift

3 dl koncentreret hyldebærsaft

7 dl vand

½ dl honning

4 kanelstænger

3 stjerneanis

1 tsk. fennikelfrø

1 tsk. sichuan-peberkorn

1 appelsin

Granatæblekerner

Varm hyldebærsaft og vand sammen med honning, kanelstænger, stjerneanis, fennikelfrø og peberkorn. Lad det simre 30 minutter. Tilsæt skiver af appelsin og granatæblekerner. Lad det varme igennem.

Tip: Du kan også koge det hele ind til sirup og blande med champagne til en champagnecocktail nytårsaften.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce