Annonce
Tarm

Krukke Compagniet i Ådum åbner med gode tilbud

Flotte farver på udplantningsblomster. Pressefoto

Ådum: Forårsfornemmelserne er vågnet i Ådum efter besøg hos Lynggaards på Teglværksvej. Jørgen Lynggaard har slået dørene op til en ny sæson og åbne dage frem mod sommeren. Både lokale og folk længere væk fra har taget godt imod invitationen og fordelt sig meget passende henover åbningstiden, som er eftermiddage fra torsdag og ugen ud. Lørdag og søndag er der desuden også åbent i et par formiddagstimer.

Der er god plads i butikken mellem hylderne, som er fyldt op med krukker, kurve, spændende brugskunst, blomster til udplantning og plantejord med mere. Mange har benyttet sig af de gode tilbud med 60 procent rabat og 60 kroners tilbud. Tallet 60 er ikke nogen tilfældighed, for det er en markering af Jørgen Lynggaards 60-års fødselsdag netop samtidig med åbningen, og tilbuddet fortsætter, så længe lager haves og ellers frem til og med påsken.

Fødselaren er fuld af energi og bliver godt hjulpet af sin mor Birthe Lynggaard, der ligesom tidligere står klar ved kassen. Traditionen med kaffe på kanden holdes i hævd, og der er også tid til en snak over kaffen for folk fra både nær og fjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce