Annonce
112

Politiet vil til bunds i serie af kælderkup: Vasketøj og frostmad bliver rapset

Hvad der skulle have været en lækker culottesteg hos familien Haakonsen, er i stedet endt hos en tyveknægt, der brød ind i kælderen på Kronager i Ringkøbing. Foto: Uwe Iwersen
Politiet undrer sig over den seneste tids indbrud i lejlighedsblokkenes aflåste kældre.
Annonce

RINGKØBING: Tre maskinfulde nyvasket tøj forsvandt i weekenden fra et kælderrum i blokkene på Kronager i Ringkøbing. Og det er langt fra det eneste lettere besynderlige tyveri, som beboere har anmeldt til politiet.

- Vi har haft en del tyverier fra kælderrummene på det seneste, fortæller politikommissær Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Anmeldelserne er sket via politiets hjemmeside, men nu bliver de samlet, for politiet vil til bunds i sagerne.

Ved det første indbrud, der skete mellem mandag 18. og tirsdag 19. maj, blev der blandt andet stjålet en tom kummefryser, julepynt og havestole. Ugen efter, også mandag og tirsdag, forsvandt der værktøj og flere fiskestænger fra et andet kælderrum.

Annonce

Beslag brækket af

I den forgangne weekend forsvandt det nyvaskede tøj så, ligesom Edith Haakonsen, der har boet på Kronager i 46 år, fik stjålet fire kilo culottesteg og to poser med svinemørbrader fra sin fryser.

- Alt det bedste kød var væk, men de lod kyllingerne, hønerne, kød- og melbollerne ligge. De tog kun det allerbedste og dyreste, siger Edith Haakonsen, der også mistede en køletaske og en indkøbskurv, hun havde stående i kælderen.

Heldigvis var en nyindkøbt kasse øl ikke kommet i kælderen, så den har familien stadig.

Familiens kælderrum er altid låst med en hængelås. Men tyven har formået at brække beslaget af væggen, hvilket ifølge pedellen har krævet noget af en indsats. Nu kommer der en dobbeltlås på kælderrummet.

Annonce

Ubehageligt

- Døren fra opgangen til kælderen er også låst, så man skulle næsten tro, at det er nogen, der har en nøgle. Men det kan selvfølgelig også være sket, hvis nogen har ladet være med at låse ved at slå splitten fra, siger Edith Haakonsen.

Naboerne har talt med hinanden om tyverierne, fordi der har været flere af slagsen. Selv er Edith Haakonsen træt af det.

- Det er da ubehageligt, at der er nogen, der tager tingene, siger hun.

Ringkøbings lokalpoliti tager nu kontakt til Ringkøbing-Skjern Boligforening, der ikke har ønsket at kommentere på sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce