Annonce
112

Kroketklubben har fået nok: Melder gentagne indbrud til politiet

Ruden i klubhuset er blevet smadret flere gange og ser sådan ud efter weekendens ubudne gæster. Privatfoto
- Det er lidt ærgerligt, at man skal sætte nye vinduer i hele tiden, siger formand Kristian Jensen.
Annonce

TARM: Det er sket før. At nogen har holdt en fest ved bordene ved Tarm Kroketklub og har udvidet festlighederne ved at knuse ruden til klubhuset.

- Der er nogen, der ser det som deres opgave at genere os. De slår døren i stykker, bryder ind og ødelægger, hvad de kan ødelægge, fortæller Kristan Jensen, der er formand for kroketklubben.

I weekenden skete det igen. Ruden i døren er smadret, og de ubudne gæster har væltet pokaler og jubilæumskrus på gulvet. Det skete også i forrige weekend, ligesom det skete flere gange sidste sommer.

Indenfor er kroketklubbens ting blev smidt på gulvet, og der er flere ting, som er gået i stykker. Privatfoto
Annonce

Dejligt sted

Klubhuset ligger på Lønborgvej ved Tarm Skole ved sportspladsen. Der står nogle borde og bænke, og kroketklubbens medlemmer er helt på det rene med, at det er et dejligt sted at sidde.

Derfor plejer de heller ikke at tage det så tungt, at der bliver holdt fest ved klubhuset, selvom Kristian Jensen er ærgerlig over hærværket. Man behøver jo ikke at melde alting til politiet, som formanden siger.

- Men nu blev vi enige om at melde det denne gang, for vi synes, det er ved at være for meget, siger Kristian Jensen.

Hver gang har der været udgifter til nyt vinduesglas.

- Men ellers er det svært at sige hvor meget, der er blevet ødelagt for. Jeg ved ikke, hvad pokalerne koster, men de har jo affektionsværdi, tilføjer formanden.

Annonce

Efterladenskaber

Han har en ide om, at det er nogle yngre mennesker, der står bag balladen. Der er fundet pizzabakker, coladåser med mere efterladt på stedet. Der er også spor efter biler, kan han se.

Tesen om at det er unge mennesker, der har en fest, støttes også af, at der intet bliver stjålet fra klubhuset.

Lokalpolitiet i Ringkøbing fortæller, at man ikke har en konkret mistanke om hvem, der kan stå bag weekendens indbrud og hærværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce