Annonce
Ringkøbing-Skjern

Kritisk infrastruktur: Forsyningen indfører tiltag for at sikre borgernes vand og spildevand

Ringkøbing-Skjern Forsyning indfører nu en række tiltag, der skal sikre, at vandforsyning og spildevandsafledning til kommunens borgere og virksomheder sikres på trods af corona-epidemien. Jørgen Kirk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.
Fra og med torsdag den 12. marts 2020 lukker Ringkøbing-Skjern Forsynings Kundecenteret på Ånumvej i Skjern for adgangen for personlige henvendelser. Alle kundehenvendelser skal derfor ske telefonisk, på e-mail eller Facebook.
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Forsyningen, der har ansvaret for vand, spildevand og gadebelysning, indfører nu en række coronavirus-tiltag, fortæller direktør Finn Jessen.

Fra og med torsdag den 12. marts 2020 lukker Kundecenteret på Ånumvej i Skjern for adgangen for personlige henvendelser. Alle kundehenvendelser skal derfor ske telefonisk, på e-mail eller Facebook.

Kun forretningskritiske møder holdes. Nogle administrative medarbejdere bliver bedt om at arbejde hjemme, og de medarbejdere der er på kontoret i Skjern, kan ikke benytte kantinen i Innovest.

Medarbejderne i driften vil blive bedt om at møde ind forskellige steder for at mindste risikoen for smittespredning.

- Tiltagene kan forekomme drastiske, men vi har ansvaret for en kritisk infrastruktur, der betjener langt hovedparten af kommunens borgere, industri og landbrug. Forsyningssikkerheden går forud for alt andet, og derfor vil vi være på forkant med situationen, fastslår Finn Jessen.

Foreløbig gælder tiltagene frem til den 15. april. Ledelsen i forsyningen følger dog udviklingen tæt, og Finn Jessen vil ikke udelukke, at der kan komme yderligere tiltag.

- Vi har kolleger i branchen, der har sendt alle administrative medarbejdere hjem. Der er vi ikke endnu, men situationen ændrer sig jo fra dag til dag, siger han.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce