x
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Kritisk infrastruktur: Forsyningen indfører tiltag for at sikre borgernes vand og spildevand

Ringkøbing-Skjern Forsyning indfører nu en række tiltag, der skal sikre, at vandforsyning og spildevandsafledning til kommunens borgere og virksomheder sikres på trods af corona-epidemien. Jørgen Kirk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.
Fra og med torsdag den 12. marts 2020 lukker Ringkøbing-Skjern Forsynings Kundecenteret på Ånumvej i Skjern for adgangen for personlige henvendelser. Alle kundehenvendelser skal derfor ske telefonisk, på e-mail eller Facebook.

RINGKØBING-SKJERN: Forsyningen, der har ansvaret for vand, spildevand og gadebelysning, indfører nu en række coronavirus-tiltag, fortæller direktør Finn Jessen.

Fra og med torsdag den 12. marts 2020 lukker Kundecenteret på Ånumvej i Skjern for adgangen for personlige henvendelser. Alle kundehenvendelser skal derfor ske telefonisk, på e-mail eller Facebook.

Kun forretningskritiske møder holdes. Nogle administrative medarbejdere bliver bedt om at arbejde hjemme, og de medarbejdere der er på kontoret i Skjern, kan ikke benytte kantinen i Innovest.

Medarbejderne i driften vil blive bedt om at møde ind forskellige steder for at mindste risikoen for smittespredning.

- Tiltagene kan forekomme drastiske, men vi har ansvaret for en kritisk infrastruktur, der betjener langt hovedparten af kommunens borgere, industri og landbrug. Forsyningssikkerheden går forud for alt andet, og derfor vil vi være på forkant med situationen, fastslår Finn Jessen.

Foreløbig gælder tiltagene frem til den 15. april. Ledelsen i forsyningen følger dog udviklingen tæt, og Finn Jessen vil ikke udelukke, at der kan komme yderligere tiltag.

- Vi har kolleger i branchen, der har sendt alle administrative medarbejdere hjem. Der er vi ikke endnu, men situationen ændrer sig jo fra dag til dag, siger han.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Nødråb fra genbrugscontaineren: Nej tak til mugne bøger og hullede kufferter

Læserbrev: Hver eneste dag året rundt bliver den blå ”genbrugscontainer” på Genbrugspladsen i Ringkøbing tømt på skift af fire forskellige, velgørende organisationer her fra lokalområdet. Ringkøbinggarden er en af de fire, og vi har retten til at tømme containeren hver dag i april, august og december. Det betyder, at det i disse uger er os, det vil sige vores frivillige hjælpere, som hver eneste dag kommer forbi med en trailer for at tømme genbrugscontaineren og fragte alle de gode ting ud til vores loppe- og genbrugsbutik på Klostervej 110 i Kloster. Allerførst TAK. Vi er meget taknemmelige for alle de ting, I donerer, og som vi efterfølgende i genbrugsbutikken får konverteret til gode penge, der finansierer en stor del af driften af Ringkøbinggarden; herunder musikskoleundervisning, instrumenter, uniformer, rejser og andre gode oplevelser for vores børn og unge. Men nu kommer hjertesukket og nødråbet: Vi oplever her under Coronakrisen, hvor genbrugspladsen lige er genåbnet for private, at rigtig mange mennesker desværre også bruger den blå genbrugscontainer som en nem og hurtig måde at komme af med deres affald i stedet for selv at køre rundt i den lange kø på pladsen… I ”gamle dage” (før Covid-19) tog det os hver dag cirka halvanden time at tømme containeren og køre tingene væk. Men i denne uge og i sidste uge har vores frivillige hjælpere hver dag brugt minimum tre timer på først at sortere, og derefter køre rundt i den lange kø på pladsen for at aflevere alt det blandede affald de rigtige steder, inden vi kan begynde at håndtere de gode varer, som er egnede til at komme ind i vores loppe- og genbrugsbutik. Vi tager rigtigt gerne imod alle jeres GODE genbrugsting, men vi vil altså helst slippe for alt det, der er tydeligt usælgeligt; eksempelvis skæve cykler, skåret porcelæn, gennemblødte lænestole, knækkede grydeskeer, defekte legesager, ildelugtende tøj, hullede kufferter og mugne bøger. På gensyn derude på Genbrugspladsen - vi glæder os til at tømme containeren i resten af april måned.

Annonce