Annonce
Læserbrev

Kristian Andersen er Ringkøbing-Skjern Kommunes redningsmand

Læserbrev: Ved folketingsvalget 2015 oplevede de lokale borgere i Ringkøbing-Skjern kommune et flop, en fuser, en Esben Lunde Larsen. Han var det vestjyske håb, han blev miljø- og fødevareminister, hvad kunne man mere drømme om? Men han vendte sine 10.834 personlige stemmer ryggen og flygtede til Washington D.C.

Til dette valg ønsker vi en redningsmand, der har et hjerte af guld. Én som vil kæmpe for Vestjylland til det sidste. Kristian Andersen er Ringkøbing-Skjern Kommunes redning. Han har i mange år siddet i kommunens byråd og kæmpet for dens velvære. Nu udvides horisonten. Kristian vil i Folketinget med det mål, at man i fremtiden vil tage ved lære af landmændene og fiskerne, når Danmark tager del i den grønne omstilling frem til 2050. Han vil skabe god omtale om landsdele som Vestjylland ved at sætte fokus på disses store potentiale, der udfoldes i virksomheder som Vestas og Arla.

Uden Kristian Andersen vil Ringkøbing-Skjern Kommune ikke komme på dagsordenen, konsekvensen af centralisering vil fortsætte og det stadigt voksende bureaukrati vil have én hindring mindre at tænke på. Kristian Andersen er manden, Ringkøbing-Skjern har brug for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce