Annonce
Læserbrev

Kristian Andersen er Ringkøbing-Skjern Kommunes redningsmand

Læserbrev: Ved folketingsvalget 2015 oplevede de lokale borgere i Ringkøbing-Skjern kommune et flop, en fuser, en Esben Lunde Larsen. Han var det vestjyske håb, han blev miljø- og fødevareminister, hvad kunne man mere drømme om? Men han vendte sine 10.834 personlige stemmer ryggen og flygtede til Washington D.C.

Til dette valg ønsker vi en redningsmand, der har et hjerte af guld. Én som vil kæmpe for Vestjylland til det sidste. Kristian Andersen er Ringkøbing-Skjern Kommunes redning. Han har i mange år siddet i kommunens byråd og kæmpet for dens velvære. Nu udvides horisonten. Kristian vil i Folketinget med det mål, at man i fremtiden vil tage ved lære af landmændene og fiskerne, når Danmark tager del i den grønne omstilling frem til 2050. Han vil skabe god omtale om landsdele som Vestjylland ved at sætte fokus på disses store potentiale, der udfoldes i virksomheder som Vestas og Arla.

Uden Kristian Andersen vil Ringkøbing-Skjern Kommune ikke komme på dagsordenen, konsekvensen af centralisering vil fortsætte og det stadigt voksende bureaukrati vil have én hindring mindre at tænke på. Kristian Andersen er manden, Ringkøbing-Skjern har brug for.

Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold

Skjern sejrede sikkert mod oprykkerne - men de kunne have vundet større

Mest læste

Leder For abonnenter

For lidt og for meget: Pas på vores unge mennesker

Bare kom i gang! Tag dig sammen! Jeg har da aldrig taget skade af... Men på den anden side: Skal jeg ikke lige gøre det for dig? Pas nu godt på dig selv - og husk, at du altid kan spørge mig om hjælp. Det er da også alt for hårdt for dig, at ... For lidt og for meget fordærver som bekendt alt. Det gælder også for de unges fritidsarbejde. Fire rektorer på uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern har her i avisen hejst et advarende flag: De og deres lærere oplever, at mange unge arbejder alt for meget. Eleverne bliver trætte og deprimerede, når kalenderen byder på skoledage fra 8 til 15, efterfulgt af arbejde fra 16 til 22. Læg dertil, at der gerne skulle være tid til også at lave sine lektier - så hænger døgnet ikke ret godt sammen længere. På Facebook var nogle af kommentatorerne til rektorernes opråb ude med en opfordring til de unge om bare at tage sig sammen. Beskyldninger om curling og klassikeren 'i min tid ...' blev trukket af stalden - for set i bakspejlet har man selvsagt altid oplevet det, der var meget værre. Men er det curling at opfordre forældre og arbejdsgivere til ikke at presse de unge til for mange og for lange vagter? Jeg synes det ikke. Lige så godt, det er, at de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune er blandt landets mest arbejdsomme, når det gælder fritidsjob ved siden af skolen - lige så skidt vil det være for både vores samfund og for de unge selv, hvis de knokler på i en grad, så de glemmer at gøre nok ved den uddannelse, som trods alt er deres hovedbeskæftigelse. Det er vigtigt og rigtigt, at vores børn og unge lærer, at ansvarlighed og arbejdsomhed betaler sig. Fritidsjob baner vejen for uddannelse og 'rigtige' voksenjob. Men for lidt og for meget fordærver alt - så kære forældre: Hold lige lidt snor i, at der er en fornuftig balance mellem skole og fritid. Kære virksomheder: Find fleksible løsninger for jeres unge ansatte, så de både kan passe jobbet og skolen. Og kære, kloge Facebook-kommentatorer: Hvis man pudser sine generationsbriller og kigger rigtig godt efter, er nutidens ungdom måske ikke så meget værre og mere forkælede, end vi selv var ...

Annonce