Annonce
Ringkøbing-Skjern

Kristendemokraterne skifter formand igen

Johannes W. Jakobsen (i midten) var valgboss for Kristendemokraterne under det seneste folketingsvalg. Nu kan han kalde sig formand for KD i Ringkøbing-Skjern. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Kristendemokraterne har fået en vaskeægte strateg i spidsen for partiforeningen i Ringkøbing-Skjern.

Ringkøbing-Skjern: Kristendemokraterne fået en vaskeægte strateg i spidsen for partiforeningen i Ringkøbing-Skjern.

På en virtuelt generalforsamling valgte man nemlig Johannes W. Jakobsen fra Videbæk som ny formand. Han afløser Leif Thyssen, der i november blev indsat som midlertidig formand, da Iver Poulsen ønskede at trække sig, fordi han blev valgt til KD's hovedbestyrelse.

Johannes W. Jakobsen er et særdeles kendt ansigt i partiet. Han har været aktiv i organisationen i årevis. Seneste bedrift var, da han var Kristendemokraternes vestjyske valgboss og stod for koordineringen af indsatsen for få partiet tilbage i Folketinget.

Annonce

Nyt makkerpar

Det lykkedes som bekendt ikke at vinde det vestjyske kredsmandat, som ellers var målsætningen. Og dermed må man vente endnu en valgperiode på at et nyt forsøg med at gøre comeback til landspolitik.

Som lokalformand bliver næste store opgave efterårets kommunalvalg. Her bliver Johannes W. Jakobsen bakket op af partiets nye næstformand Simon Ellesen fra Videbæk, der også blev valgt på generalforsamlingen.

Det nye makkerpar ser frem til opgaverne.

"Vi glæder os begge to til at stå i spidsen for KD's største lokalorganisation målt på antal medlemmer og antal folkevalgte. Syv i byrådet og Marianne Karlsmose i regionsrådet. KD ser det som sin opgave at få samspillet mellem kommunen, borgerne og erhvervslivet til at udvikle sig for derved at styrke grundlaget for vores velfærdssamfund", lyder programerklæringen fra Jakobsen og Ellesen.


Vi glæder os begge to til at stå i spidsen for KD's største lokalorganisation målt på antal medlemmer og antal folkevalgte.

Simon Ellesen og Johannes W. Jakobsen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce