Annonce
Hvide Sande

Kreative uger i havneby: Musikerpar skaber en række nye sange i Hvide Sande

Musikerparret Kennet Lauridsen og Silje Holtan har i 14 dage slået sig ned i Hvide Sande for at skabe nye sange, der udspringer af livet og historierne i havnebyen. Pressefoto: Holtan & Lauridsen
Silje Holtan og Kennet Lauridsen opholder sig i denne og næste uge i Hvide Sande, hvor et anderledes sangskriver-projekt munder ud i en gratis koncert fredag 18. september.
Annonce

Hvide Sande: - Vi nyder naturen, vi nyder roen, og vi nyder den inspiration, vi finder til at skrive musik netop her.

Sådan siger musiker og sangskriver Silje Holtan, der - sammen med kollegaen Kennet Lauridsen - i 14 dage har bosat sig i Hvide Sande for at skabe nye kompositioner, der udspringer af livet i havnebyen.

Silje Holtan er kommet i Hvide Sande, siden hun var barn, og musikerparret elsker at komme ud til kysten.


Corona-tiden har lært os alle at sætte ekstra stor pris på det nære, og dét der binder os sammen.

Silje Holtan, sanger og sangskriver


Med projektet 'Sange fra Hvide Sande' ønsker Silje Holtan og Kennet Lauridsen at give noget tilbage til byen - ved at dykke ned i historierne fra lokalområdet og komponere helt nye sange om Hvide Sande og livet midt mellem fjord og hav.

Projektet kulminerer fredag 18. september med en koncert hos Hvide Sande Sportsfisker Center, hvor der bliver gratis entré takket være støtte fra Slots- & Kulturstyrelsens særlige pulje til sommeraktiviteter.

Annonce

Suzanne Vega og Katie Melua

- Vi glæder os til at lære Hvide Sande endnu bedre at kende. Og vi håber, at sangene kan være med til at give nogle af de gamle historier nyt liv - ikke mindst for de lokale, der bor her, siger Silje Holtan og tilføjer:

- Corona-tiden har lært os alle at sætte ekstra stor pris på det nære, og dét der binder os sammen. Netop derfor synes vi, det var oplagt, at denne kulturpulje også skulle nå helt herud på vestkysten, hvor vi elsker at komme.

Af hensyn til blandt andet krav om afstand er der kun et begrænset antal billetter til rådighed, og hvis du vil være sikker på en billet, er det en god idé at reservere via kontakt til Holmsland Klit Turistforening.

I et Facebook-opslag fortalte Silje Holtan mandag aften, at 'over halvdelen af pladserne til koncerten i Hvide Sande er allerede revet væk.'

Den dansk/norske sangerinde havde i 2015 et solidt radiohit med sangen 'On and on,' og på sit c.v. har Silje Holtan blandt andet noteret, at hun har varmet op for et par internationale stjernenavne i skikkelse af Suzanne Vega og Katie Melua.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold For abonnenter

19-årige Svend labber ligaspilletid i sig: Skiftet til Skjern har været helt perfekt

Ringkøbing-Skjern

Solpark-ønsker vil kræve 2034 hektar for at kunne gå i opfyldelse: Nye projekter er strømmet ind i august

Annonce