Annonce
Skjern

Kramp overtager dele af kollega: Lager og medarbejdere flytter fra Vejle til Skjern

Overtagelsen er kommet på plads, og de næste måneder skal varelageret flyttes fra Vejle til Skjern. Fra venstre mod højre: Stefan Garsdal, vicedirektør, Kramp, Albertus Kloosterman, kommerciel direktør, Kramp, Kristian Jakobsen, administrerende direktør, MI, og Per Stjernqvist, bestyrelsesformand, MI. Foto: Søren Palmelund
Aktionærerne i Maskinhandler Indkøbsringen har solgt butikskonceptet til Kramp. Nu flytter lageret og medarbejderne fra Vejle til Skjern.

SKJERN: I snart 60 år har MI - Maskinhandler Indkøbsringen - været en kollega til Kramp i Skjern, men nu er det blevet til ejerskab for Skjern-virksomheden, der tidligere var kendt som Grene.

Kramp har nemlig overtaget butikskonceptet fra MI, og dermed er det en del af en større omstrukturering i MI, hvor aktionærerne har ønsket et generationsskifte.

Ved samme lejlighed har hollandske Royal Reesink overtaget landbrugs- og have-park-aktiviteterne i MI. Forud er gået flere måneders forhandlinger mellem Kramp og MI.

Annonce

- På trods af den globale usikkerhed vil vi stadig investere i den danske landbrugssektor og sikre vækst for vores partnere og for danske landmænd ved fortsat at tilbyde det bedste sortiment og den bedste service i markedet. Vi har været kollegaer med MI i branchen i næsten 60 år og har stor respekt og beundring for, hvad virksomheden har udviklet sig til. Da vi fik muligheden for at købe MI’s lager og butiksaktiviteter vidste vi, at denne overtagelse ville supplere vores eksisterende forretning godt, og at det vil styrke os i at nå vores mål om at blive den vigtigste partner for landbrugssektoren, siger Albertus Kloosterman, kommerciel direktør i Kramp Danmark, i en pressemeddelelse.

Varelageret flyttes fra Vejle

MI-butikkerne handler med alt tilbehør til landbrug, herunder blandt andet arbejdstøj, værktøj og forbrugsvarer.

Overtagelsen er trådt i kraft, og i dag er MI placeret i Vejle, hvor 19 medarbejdere holder styr på 80.000 varenumre.

De kommende måneder fortsætter de to virksomheder som hidtil, men i løbet af foråret vil varelageret fra Vejle blive flyttet til Skjern, og forventningen er, at alt er på plads inden sommerferien, og der lægges stor vægt på, at kunderne kommer til at mærke så lidt som muligt.

I første omgang handler det dog om at opbygge et fælles sortiment. En del af varerne har både MI og Kramp på hylderne i dag. Kramps produkter har i forvejen været forhandlet af MI-netværket, så stort set alle forhandlere er kendt af Kramp i forvejen.

Alle medarbejdere i Vejle følger med til Skjern, og med tiden er det hensigten, at varerne går ind under Kramp-mærket i stedet for MI.


Vi har været kollegaer med MI i branchen i næsten 60 år og har stor respekt og beundring for, hvad virksomheden har udviklet sig til.

Albertus Kloosterman, kommerciel direktør Kramp
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Annonce