forside

Kraftig vind sender teltpløk gennem halsen på motorcyklist

Deltagere ved motorcykeltræf i Thy forsøgte at redde deres telte, da en pløk pludselig fløj gennem luften.

En 61-årig mand er livsfarligt kvæstet, efter at han fredag morgen har fået en teltpløk gennem halsen ved et motorcykeltræf i Thy.

Ulykken skete, da deltagere ved træffet omkring klokken 8.30 forsøgte at få styr på deres telte i den voldsomme blæst.

- Da han står og forsøger at redde sit telt fra stormen, falder han pludselig om, siger vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Formentlig er pløkken blevet revet op af teltet på grund af vinden. Da pløkken slipper sit tag i jorden, flyver den gennem luften og rammer uheldigvis manden lige i halsen, forklarer vagtchefen.

Politiet har fredag middag ikke oplysninger om, hvorvidt manden var ved bevidsthed efter ulykken.

- Men de iværksatte livreddende førstehjælp med det samme. Han er bragt til sygehuset, og jeg formoder, at lægerne opererer på ham, siger vagtchefen.

Den sårede mand, der kommer fra Grindsted-området, var deltager ved Thy Træf, som er en årligt tilbagevendende begivenhed.

I snart 40 år har flere motorcykelklubber med rod i Thy hvert år sammen afviklet træffet i Sydthy i det nordvestlige hjørne af Jylland.

En nu nedlukket campingplads har i de seneste mange år dannet rammen for træffet, der i år finder sted fra 9.-12 august.

0/0
Annonce
Skjern For abonnenter

Hjerteblodet var ikke tykt nok: Så gav Faster Andelskasses direktør repræsentantskabet et chok

Annonce
Annonce
Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Skjern For abonnenter

Jubilæum: En hel slægt har været kunder i Faster Andelskasse i 100 år

112 For abonnenter

Rene fik skåret håndleddet op i knivangreb: Det gør ondt 24/7

Læserbrev

Der er brug for en femårsplan: Afvikling eller udvikling af Tarm?

Læserbrev: Kunne det tænkes, at byrådet kunne frembringe en femårsplan over påtænkte "nedlukninger" i Tarm, og så sætte biblioteket sidst på denne aktivitetsplan? Biblioteket er jo vores officielle "forsamlingshus" med mangeartede aktiviteter, underholdning, teater, mødested for dagplejemødre, hvor børnene kan mødes og lege, blive underholdt med mere. Ligeledes stedet, hvor voksne i alle aldre selv med begrænset mobilitet kan følge med via aviser, internet og hertil selvfølgelig også bogudlån, tidsskrifter, magasiner, plus ... Hvis der er pengemangel i kommunekassen, så lav en omvendt bibliotekslukning og lad for eksempel Ringkøbing, Skjern eller et andet bibliotek lukke. Den sydlige del af kommunen har ikke byrådets opmærksomhed i et positivt øjemed. Hvis Tarm fortsat skal være en by, der er attraktiv for en tilflytter, må den vandalisering stoppe nu. Vi har brug for endda flere kommunale tiltag, så byen fremstår præsentabel, inklusiv et minimum af kommunal service. Der er bestemt nok at tage fat på. Så kære Byråd, lav i stedet en femårig udviklingsplan for Tarm, det ville være at vise respekt og interesse for den sydlige del af vores kommune. Så jeg venter spændt på at kunne få en femårsplan at se, og ikke mindst til at se, om overskriften bliver "Nedlukningsplan" eller "Udviklingsplan". Et er 100 procent sikkert, en "plan" må være et minimumskrav, hvis I vil os. PS: Hvis i beslutter jer for en "Nedlukningsplan" for Tarm, så gerne så betids, at I kan præsentere den for os i byens "forsamlingshus", før nedrivningen påbegyndes. Vi behøver ikke fortsat et liv i Tarm efter "salamimetoden" - så vis i stedet støtte til alle de mange frivillige tiltag og store engagement. Det giver lyst til mere.

Ringkøbing-Skjern

Frygter forurening: Kommunen har meldt ulovlig brøndborer til politiet

112

Fem dømte fik samlet 10 år og 3 måneders fængsel for knivoverfald og hammervold i Vorgod-Barde

Kultur

Kulturhus nåede målet med lokal pengejagt: Send penge, så vi kan begynde på millionbyggeri

Ringkøbing-Skjern

Stram Kurs-kandidat skal debattere danskhed med biskop på Kaj Munks Præstegård