Annonce
112

Tidligere udsat for påsatte brande: Kraftig ild i forladt hus

Brandfolk nåede frem til et kraftigt flammehav, da der ved midnatstid skulle slukkes en brand på en forladt ejendom mellem Ølstrup og Spjald. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Brandfolk måtte ved midnatstid natten til søndag rykke ud til en brand i et hus mellem Ølstrup og Spjald.

Ølstrup: Der var ikke meget at stille op, da brandvæsenet ved midnatstid natten til søndag rykkede ud til en brand på Ølstrupvej mellem Spjald og Ølstrup.

Ifølge vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi var der ild i et hus, der har stået tomt i en årrække, og der var derfor ingen fare for menneskeliv.

Vagthavende hos politiet tilføjer, at huset var omspændt af flammer, da brandfolkene nåede frem. Det vurderes, at ilden har fået næring omkring en time før, alarmen lød klokken 23.51 lørdag aften.

Indsatsleder ved Brand & Redning MidtVest, Michael Nielsen, fortæller, at det forladte hus stort set brændte ned til grunden:

- Der står lidt spær tilbage, og der er et enkelt hjørne af huset, hvor ilden ikke har haft fat, men ellers er alt andet udbrændt, siger Michael Nielsen.

Brandårsagen er fortsat ukendt, men ifølge politiet har der tidligere været påsatte brande på selvsamme adresse mellem Ølstrup og Spjald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce