Annonce
Hvide Sande

Kræftramte børn får en hånd: Restaurant serverer middag krydret med velgørenhed

Restaurantejer Michael Grantland (i midten) glæder sig over, at mange af Kommandobroens leverandører byder sig til som sponsorer i forbindelse med velgørenhedsmiddagen 'Cooking for Kids' fredag 31. januar. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Restaurant Kommandobroen i Hvide Sande er fredag 31. januar vært ved velgørenhedsmiddagen 'Cooking for Kids', der støtter Børnecancerfonden.

Hvide Sande: Bordene bliver dækket i en god sags tjeneste, når gæster på restauranten Kommandobroen i Hvide Sande fredag 31. januar bliver budt velkommen til velgørenhedsmiddagen 'Cooking for Kids':

- Alle råvarer og vine er sponsoreret, og personalet arbejder gratis på denne aften. Det betyder, at det fulde beløb for hver eneste, solgte middag med drikkevarer går ubeskåret til Børnecancerfonden, siger Michael Grantland, der - sammen med hustruen, Louise - driver restauranten på havnen.

Det bliver tredje gang, at Kommandobroen bakker kontant op om arbejdet med kræftramte børn, der de seneste to år har modtaget en kvart million kroner fra Hvide Sande:

- Kræft er generelt en forfærdelig sygdom, men når den rammer børn, er det lige ved, at det næsten rammer dobbelt. Børnecancerfonden laver et fantastisk arbejde for at støtte de ramte børn og deres familier gennem rådgivning, ligesom fonden også støtter forskningsprojekter, siger Louise Grantland, der selv er mor til tre små børn.

Annonce

Mindst 1500 kroner

Parret på Kommandobroen har besluttet, at årets tema til 'Cooking for Kids' skal være H.C. Andersens eventyr:

- Det kommer til at afspejle sig i de retter, vi serverer på aftenen, siger Michael Grantland, der tilføjer, at man som deltager ved middagen skal indbetale mindst 1500 kroner direkte til Børnecancerfonden:

- Så har man støttet et godt formål, og samtidig garanterer vi, at man får en fantastisk aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce