Annonce
Hvide Sande

Kræftramte børn får en hånd: Restaurant serverer middag krydret med velgørenhed

Restaurantejer Michael Grantland (i midten) glæder sig over, at mange af Kommandobroens leverandører byder sig til som sponsorer i forbindelse med velgørenhedsmiddagen 'Cooking for Kids' fredag 31. januar. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Restaurant Kommandobroen i Hvide Sande er fredag 31. januar vært ved velgørenhedsmiddagen 'Cooking for Kids', der støtter Børnecancerfonden.
Annonce

Hvide Sande: Bordene bliver dækket i en god sags tjeneste, når gæster på restauranten Kommandobroen i Hvide Sande fredag 31. januar bliver budt velkommen til velgørenhedsmiddagen 'Cooking for Kids':

- Alle råvarer og vine er sponsoreret, og personalet arbejder gratis på denne aften. Det betyder, at det fulde beløb for hver eneste, solgte middag med drikkevarer går ubeskåret til Børnecancerfonden, siger Michael Grantland, der - sammen med hustruen, Louise - driver restauranten på havnen.

Det bliver tredje gang, at Kommandobroen bakker kontant op om arbejdet med kræftramte børn, der de seneste to år har modtaget en kvart million kroner fra Hvide Sande:

- Kræft er generelt en forfærdelig sygdom, men når den rammer børn, er det lige ved, at det næsten rammer dobbelt. Børnecancerfonden laver et fantastisk arbejde for at støtte de ramte børn og deres familier gennem rådgivning, ligesom fonden også støtter forskningsprojekter, siger Louise Grantland, der selv er mor til tre små børn.

Annonce

Mindst 1500 kroner

Parret på Kommandobroen har besluttet, at årets tema til 'Cooking for Kids' skal være H.C. Andersens eventyr:

- Det kommer til at afspejle sig i de retter, vi serverer på aftenen, siger Michael Grantland, der tilføjer, at man som deltager ved middagen skal indbetale mindst 1500 kroner direkte til Børnecancerfonden:

- Så har man støttet et godt formål, og samtidig garanterer vi, at man får en fantastisk aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

I næste uge får tusindvis af kommunens borgere nyt internet og tv-signal: Sådan skal du forholde dig

Annonce