Annonce
Skjern

Kræftens Bekæmpelses indsamlere går på gaderne i Skjern

Kræftens Bekæmpelse har landsindsamling søndag 11. april, og blandt andet i Skjern vil indsamlere gå på gaden for at samle ind. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Skjern: I 2020 var der på grund af corona ikke indsamling fra dør til dør, og Kræftens Bekæmpelses folk i Skjern har også i været lidt i tvivl, om der skulle sendes indsamlere på gaden.

- Som situationen er lige nu, føler vi, at det er forsvarligt at gå rundt. Vores indsamlere har mundbind, handsker og sprit med rundt, og sørger for at holde afstand og det er også muligt at betale med mobile pay, når de kommer rundt, siger Per Fjord i en pressemeddelelse fra Kræftens Bekæmpelse i Skjern.

I Stauning og Astrup/Faster er der ikke en indsamling fra dør til dør, men på den lokale hjemmeside vil der blive reklameret med nummeret til Mobile Pay, så man også her, har mulighed for at bidrage til indsamlingen, oplyser Per Fjord.

- Vi håber på, at vore indsamlere bliver taget godt imod, og vi forstår også godt, hvis der en nogen, som ikke har lyst til at åbne døren, da Corona forsat er iblandt os, siger Per Fjord i pressemeddelelsen.

Kræftens Bekæmpelses indsamling foregår søndag 11. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da sygehuset i Ringkøbing med 260 ansatte blev renoveret for 19 millioner, SodaStream indgik sponsoraftale med fodboldstjernen Preben Elkjær og andre glimt fra Gamle Dage

Annonce