Annonce
Navne

Kosmetologer er klar i startblokken: - Vi glæder os helt vildt til at kræse om kunderne igen

Pia Maria Gøtterup har taget Rikke Stræde ind som kompagnon i Klinik Pure Care. Foto: Kaj Poulsgaard
Pia Maria Gøtterup, der sidst i november 2020 flyttede Klinik Pure Care om i Smøgen i Ringkøbing, har netop fået en kompagnon i Rikke Stræde. De to kosmetologer glæder sig helt vildt til at kunne forkæle deres kunder igen.

Ringkøbing: Pia Maria Gøtterup var dårligt kommet på plads i nye lokaler i Smøgen 11, før endnu en corona-nedlukning ramte, og siden den 23. december 2020 har hun ikke haft kunder.

- Det har været hårdt at have lukket i så lang tid. Det er et underligt vakuum at være i. Derfor glæder jeg mig også til, at vi nu endelig kan åbne efter påske. Jeg har virkelig savnet mine kunder, og vi kan se i vores booking-system, at det savn er gengældt, siger Pia Maria Gøtterup.

Med flytningen til Smøgen 11 har klinikken ikke blot fået en mere synlig placering ved parkeringspladsen til Superbrugsen og apoteket, men også væsentligt mere plads at boltre sig på. Derfor har Pia og hendes mand, Kenneth Klokker, brugt nedlukningen på at indrette klinikken, så der nu er plads til to kosmetologer.

Annonce

Blev headhuntet på gaden i Kloster

Den nye selvstændige kosmetolog i Klinik Pure Care er 34-årige Rikke Stræde, der præcis som Pia, bor i Kloster.

Rikke Stræde bag disken i Klinik Pure Care. Ud over behandlingstider vil butikken have åben onsdag og torsdag fra klokken 15 til 17. Foto: Kaj Poulsgaard

- Pia stoppede mig, mens jeg var ude at gå med Jens i barnevognen, og hun forhørte sig, om jeg ikke kunne tænke mig at blive kompagnon med hende i Klinik Pure Care, når min barsel var færdig. Det skulle jeg ikke tænke længe over. Jeg sagde ja med det samme, siger Rikke Stræde.

- Det var faktisk Pia, der oprindeligt fik mig sporet ind på uddannelsen. Efter at jeg første gang havde fået ordnet bryn ved hende, kom jeg hjem og sagde, at jeg ville være som Pia, siger Rikke Stræde med et smil.

I øvrigt har Pia Maria Gøtterups datter, Frederikke, været i dagpleje hos Rikke Strædes mor, og Rikke har også været barnepige hos Pia, så det er et par kvinder, der har kendt hinanden længe, der er blevet kompagnoner i Smøgen.

- Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg skulle være selvstændig, selv om min mand,  Søren Thomsen Mikkelsen, flere gange har opfordret mig til det. Men det passede jo også perfekt med min barsel, så alt er gået op i en højere enhed, siger  Rikke Stræde.

Annonce

Gamle kunder booker

Rikke Stræde har taget uddannelsen til kosmetolog på Cidesco-skolen i København, og inden hun gik på barsel, var hun ansat i Torvegades Hudplejeklinik, der nu er lukket.


Jeg kan se på bookningerne, at det er mange af mine gamle kunder, der har booket tider. Det gør mig rigtig glad, og jeg glæder mig til at se dem igen efter påske.

Rikke Stræde


- Jeg kan se på bookningerne, at det er mange af mine gamle kunder, der har booket tider. Det gør mig rigtig glad, og jeg glæder mig til at se dem igen efter påske, siger Rikke Stræde.

Rikke og Pia kan naturligvis mange af de samme ting, men de har også deres egne specialer. Rikkes specialer er negle og kosmetisk fodbehandling, mens Pias er makeup.

- Det er megafedt, at Rikke byder ind med noget andet til klinikken. Selv om vi er selvstændige kosmetologer med hver vores behandlingsrum, deler vi den samme filosofi i Pure Care. Vi vil skabe et sted, hvor det er fedt at komme, og hvor vores kunder får en god oplevelse. Vi er begge ærekære omkring vores profession og brænder for at kræse for vores kunder, siger Pia Maria Gøtterup.

- Vi har en kæmpe passion for vores fag. Det kan kunderne mærke, siger Rikke Stræde.

Annonce

Nye mærker

Pia beholder naturligvis hendes "gamle" mærker i butikken, mens Rikke Stræde bringer Murad med ind i butikken, hvor der også bliver plads til det nye mærke Karmaneju.

- Vi vil også gerne være lidt et handelssted. Derfor vil butikken være åben onsdag og torsdag fra klokken 15 til 17, siger Pia Maria Gøtterup.

Pia er blevet 57 år, og hun lægger ikke skjul på, at hun også er glad for at få Rikke med i klinikken, fordi det på sigt kan være et skridt i retning af et glidende generationsskifte.

- Efter mange år alene er det fedt at få en sparringspartner, der har andre indfaldsvinkler til tingene. Jeg har været kosmetolog i 35 år og bygget Pure Care op, og det er da klart, at når jeg en gang går på pension eller trapper ned for at få mere tid til mine islænderheste, vil det være dejligt at vide, at klinikken lever videre, siger Pia Maria Gøtterup.

OBS: Når klinikken åbner efter påske, kræver det en negativ test, der ikke er mere end 72 timer gammel for at få en behandling af Pia eller Rikke.

 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Annonce