Vestjylland

Kontant hæder til unge i DGI

Mange unge gør en stor indsats i DGI. Nu skal de hædres. og DGI Vestjylland modtager indstillinger til Årets Ungepris. PR-foto

Vestjylland: I alt tre unge mennesker under 25 år kan se frem til en kontant hæder fra DGI Vestjylland, når Årets Ungepris 2019 uddeles på årsmødet 26. marts 2019.

Prisen er en påskønnelse til unge i foreningslivet, der fortjener et skulderklap ud over det sædvanlige, og lige nu leder DGI Vestjylland efter nogle, der kan gøre sig fortjent til prisen, der uddeles i samarbejde med Ringkjøbing Landbobank og samlet er på 10.000 kroner.

Vinderne skal være initiativrige og nytænkende, have en positiv indstilling, der smitter af på andre og samtidig have gjort et ekstra stykke foreningsarbejde i årets løb.

- Der er så mange unge ildsjæle ude i idrætsforeningerne, der gør en kæmpe indsats. Denne pris er et symbol på, hvor meget vi værdsætter de unges frivillige engagement i foreningslivet. Formænd, trænere, forældre, venner - alle kan indstille en person, som de finder værdig, til prisen, siger Heidi Møller Nielsen, Ungekonsulent i DGI Vestjylland, i en pressemeddelelse.

Indstillingerne skal være DGI Vestjylland i hænde senest 21. januar.

0/0
Annonce
Annonce
Vestjylland For abonnenter

Flemming var rask, da han kom på sygehuset - men svækket og syg, da han slap ud

Annonce
Vestjylland

Prinsesse Marie kaster glans over Tirpitz

Vestjylland

Nymindegab Kro blev hædret som "bedste restaurantoplevelse" for tredje gang

Vestjylland

Dronningen og kronprinsesse Mary besøger Nymindegab

Tophistorier

Vestjylland

Håndboldherrer sendte hoteller på overarbejde

Vestjylland

Genvalgt HK-formand: Det er gået den helt forkerte vej med arbejdsmiljøet

Vestjylland

Dropper planer om vindmøllepark ved Husby