Videbæk

Konservative inviterer til debat

Folketingskandidaterne René Nord Hansen fra Ikas Brande og Pia Olivia Christensen fra Ringkøbing-Skjern er parat til at diskutere borgerlig politik med vælgerne på Hotel Falken i Videbæk. Privatfoto

Videbæk: - Handicap- og psykiatriområdet trænger til et markant løft. Syge og socialt udsatte skal have den hjælp, de har brug for. Og så skal der ryddes op i regeljunglen både i jobcentrene, i forhold til erhvervslivet og på skatteområdet.

Det mener de to konservative folketingskandidater Pia Olivia Christensen fra Ringkøbing-Skjern og René Nord Hansen fra Ikast-Brande, som nu inviterer til politisk debat på Hotel Falken i Videbæk tirsdag 26. marts klokken 19.00.

De to kandidater "nøjes" ikke med at diskutere socialpolitik, men vil tale om alt fra sundhedsreform til Vesterhav Syd.

Pointen med det konservative initiativ er også at gøre vælgerne opmærksomme på, at der findes et borgerligt alternativ til Venstre og Kristendemokraterne.

- Jeg tror, at rigtig mange vælgere i Ringkøbing-Skjern er ved at være godt og grundigt trætte af selvcentrerede politikere, som konstant lægger op til ”præsidentvalgkamp”. Vi Konservative sidder i Folketinget, vi er med i regeringen, vi bliver i samtlige meningsmålinger spået fremgang. Der findes således et klart borgerligt alternativ til både V og KD, og det er os, lyder salgstalen fra Pia Olivia Christensen.

0/0
Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Velbesøgt veterantræf på Autogården

Videbæk

Velbesøgt sangaften i Vestjyllands Kunstpavillon

Videbæk

Hundepension slår nu officielt dørene op: Byder på hotdogs til åbningsfest

Videbæk

Sprit og manglende kørekort giver bøder

Videbæk

Se billederne: Zoo åbner til jubilæums-sæson med ny indgang

Videbæk

Økodagen giver en masse arbejdsglæde