Annonce
Ringkøbing-Skjern

Konservativ vil have byrådet til at diskutere corona-kompensation: Det må ikke være tilfældigt, hvem der får

Lennart Qvist (K) mener der er brug for en samlet drøftelse af, hvilke borgere, der skal eventuelt skal have penge tilbage efter coronalukning. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Det duer ikke, at det er tilfældigt, hvilke borgere der eventuelt får penge tilbage for udgifter i forbindelse med corona-nedlukningen.

Det mener byrådsmedlem Lennart Qvist (K), som netop har bedt borgmesteren om at få sagen på dagsordenen på næste byrådsmøde.

- Jeg mener ikke, at det skal være op til de enkelte udvalg at forholde sig til, om der eventuelt skal findes penge til at kompensere for udgifter i forbindelse med covid-19. Der er brug for en generel drøftelse i byrådet, siger han.

Når kulturudvalget er parat til at sende 400.000 kroner tilbage til musikskoleeleverne, som ikke modtog undervisning under nedlukningen - i form af rabat, hvis de fortsætter med at få undervisning efter sommerferien - så giver det forventninger hos mange andre.

- Der er lignende ønsker fra brugerne af aktivitetscentrene, som har været lukket under coronakrisen. Forældrebetalingen i dagtilbud, på SFO- og klubområdet og så er der mange frivillige foreninger. I øjeblikket ved vi ikke, hvad den samlede økonomi ville se ud, siger han.

Forventningen er, at sagen kommer på det første møde efter sommerferien. Det bliver holdt til august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce