Skjern

Koncert fællessang og det store nordiske kaffebord

Foreningen Norden slår dørene op på efterskolen DHE i Skjern søndag 24. marts. Foreningen Norden's 100 års jubilæum skal fejres. Derfor begynder eftermiddagen med en koncert. Christian Risgaard og Søren Christiansen vil underholde med folkelig nordisk musik. PR-foto

Skjern: Foreningen Norden slår dørene op på efterskolen DHE i Skjern søndag 24. marts kl. 14, lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen.

- Det er Foreningen Norden's 100 års jubilæum, der skal fejres, og så skal der musik til. Derfor begynder eftermiddagen med en koncert. Christian Risgaard og Søren Christiansen vil underholde med skøn, folkelig nordisk musik. Christian Risgaard er til daglig organist, men her skal vi høre ham på violin. Som en af de få i Danmark behersker han også den norske hardangerfele. Søren Christiansen på harmonika har vi tidligere haft fornøjelsen af at høre, da "Spillemandsmessen" blev opført i Stauning kirke for fulde huse, oplyser Emma Egmose.

Masser af brød og kager

- Efter koncerten er der dækket et festligt bord med alskens lækre brød og kager. Vi skal have spandevis af kaffe og te og tid til at tale sammen. De fine lagkager og tærter er fremtryllet af Astrid Meinild fra Stauning. Hun er rigtig konditor, og ingen glemmer hendes kager, når man én gang har smagt dem. Vi har fundet opskrifter frem fra alle Nordens lande, og flere frivillige fra foreningen har bagt boller, vafler og småkager. Der hører selvfølgelig også fællessang til et godt gilde, så vi skal synge fra højskolesangbogen med Willy Egmose ved flyglet.

Der er en deltagerpris men rabat for medlemmer. Foreningen tilbyder gratis medlemskab i jubilæumsåret for nye medlemmer. Det vil sige, at melder man sig ind enten ved indgangen eller på forhånd på Foreningen Nordens hjemmeside, får man både gratis medlemskab og rabat til fødselsdagsgildet.

0/0
Skjern

Ansat stjal fra sin arbejdsgiver

Skjern

Alufælge og Michelin-dæk blev taget

Skjern

To personer snuppet for narkokørsel og ulovlige knive

Kultur

Vores Smag: En simreret til en kold martsdag

Skjern For abonnenter

To fløje smelter sammen til én efterskole: - Vi har fået nogle fantastiske områder til vores ansatte og vores elever

Ringkøbing

Bilister kører med narko

Skjern

50 fuglehuse i beton kan snart indvies i Skjerns grønne korridor

Skjern

Bankekspert: Aktieopkøb er glædeligt for Skjern Bank

Erhverv

Butiksejer vil have spærret industrivej i Skjern åbnet for gennemkørsel

Skjern

Vestjyder gad ikke retromusik: Arrangør ville sælge 1000 billetter – solgte 90