Skjern

Koncert fællessang og det store nordiske kaffebord

Foreningen Norden slår dørene op på efterskolen DHE i Skjern søndag 24. marts. Foreningen Norden's 100 års jubilæum skal fejres. Derfor begynder eftermiddagen med en koncert. Christian Risgaard og Søren Christiansen vil underholde med folkelig nordisk musik. PR-foto

Skjern: Foreningen Norden slår dørene op på efterskolen DHE i Skjern søndag 24. marts kl. 14, lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen.

- Det er Foreningen Norden's 100 års jubilæum, der skal fejres, og så skal der musik til. Derfor begynder eftermiddagen med en koncert. Christian Risgaard og Søren Christiansen vil underholde med skøn, folkelig nordisk musik. Christian Risgaard er til daglig organist, men her skal vi høre ham på violin. Som en af de få i Danmark behersker han også den norske hardangerfele. Søren Christiansen på harmonika har vi tidligere haft fornøjelsen af at høre, da "Spillemandsmessen" blev opført i Stauning kirke for fulde huse, oplyser Emma Egmose.

Masser af brød og kager

- Efter koncerten er der dækket et festligt bord med alskens lækre brød og kager. Vi skal have spandevis af kaffe og te og tid til at tale sammen. De fine lagkager og tærter er fremtryllet af Astrid Meinild fra Stauning. Hun er rigtig konditor, og ingen glemmer hendes kager, når man én gang har smagt dem. Vi har fundet opskrifter frem fra alle Nordens lande, og flere frivillige fra foreningen har bagt boller, vafler og småkager. Der hører selvfølgelig også fællessang til et godt gilde, så vi skal synge fra højskolesangbogen med Willy Egmose ved flyglet.

Der er en deltagerpris men rabat for medlemmer. Foreningen tilbyder gratis medlemskab i jubilæumsåret for nye medlemmer. Det vil sige, at melder man sig ind enten ved indgangen eller på forhånd på Foreningen Nordens hjemmeside, får man både gratis medlemskab og rabat til fødselsdagsgildet.

0/0
Annonce
Skjern For abonnenter

Præsten Emmanuel flygtede fra buddhistiske Myanmar til Skjern: Nu skaber han et børnehjem i hjemlandet

Annonce
Annonce
112

To unge blev dømt for våbentyverier

Skjern

Michelle Birkballe spiller i Fredskoven i Skjern

Skjern

35 personer gennemførte del af lederuddannelse på Innovest

112

Femårig pige blev bidt af to løse hunde

Skjern For abonnenter

Prisbelønnede stjernearkitekter stod bag Skjern Rådhus

Skjern For abonnenter

Skjerns Mr. Frivillig: Andres glæde er belønning nok for mig

Skjern

Amagerskolen gør det igen: Eleverne har fået endnu et løft i karaktererne

Skjern

Til hverdag er han frisør i Skjern: I fritiden handler Kassem med eksklusive tæpper fra Iran

112

Unges narkosalg fra lejlighed koster tre måneders fængsel