Annonce
Ringkøbing-Skjern

Kommunens fem aktivitetscentre er lukket

Et af de aktivitetscentre, der i en periode er lukket, er Seniorstedet i Videbæk. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Bob, bordtennis og bowling. Afspænding, akrylmaling og aktieklub. Det hele og mere til er sat på pause for medlemmerne i de fem aktivitetscentre i Ringkøbing-Skjern Kommune indtil 22. november. Daghjemmene er dog fortsat åbne for visiterede borgere.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: De har prøvet det før, og de er ikke glade for det, men coronaens anden bølge har medført et forsamlingsforbud på makismalt 10 personer, som gør, at medarbejderne på kommunens aktivitescentre igen må lukke dørene.

Det betyder, at medlemmerne, der typisk er seniorer, der har forladt arbejdsmarkedet eller borgere, der er tilkendt førtidspension, i første omgang ikke kan gøre bruge af centrene frem til 22. november, skriver Ringkøbing-Skjern Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi ved, at det betyder meget for vores medlemmer at komme til deres faste aktiviteter. Fællesskabet og samværet er kernen i alle vores tilbud, men det er desværre også det, vi skal skrue lidt ned for lige nu for at bremse smittespredningen og passe på hinanden, siger Janne Nielsen, der er leder af aktivitetscentrene.


Fællesskabet og samværet er kernen i alle vores tilbud, men det er desværre også det, vi skal skrue lidt ned for lige nu for at bremse smittespredningen.

Janne Nielsen, leder af aktivitetscentrene


Hun tilføjer, at medlemmerne er velkomne til at ringe til deres lokale aktivitetscenter, hvis de har spørgsmål. Kontaktoplysninger findes på hjemmesiden aktivitetsomraadet.rksk.dk

Annonce

Stadig åbnet for visiterede borgere

Borgere, der er visiterede til at komme på et daghjem, har stadig adgang til at komme på daghjemmene i tilknytning til aktivitetscentrene, hvor der vil være taget hensyn til de seneste restriktioner.

- Der vil maksimalt være 10 personer samlet til eksempelvis oplæsning, spisning og til vores øvrige visiterede aktiviteter, fortæller Janne Nielsen.

Borgere kan eksempelvis blive visiteret til daghjemmene som led i aflastning af en ægtefælle. Aktiviteterne kan være gåture, kortspil, samtale eller oplæsning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce