Annonce
Hvide Sande

Kommunen inviterer til borgermøde om Lalandia-planerne

Byrådet har sendt projektet om badeland, hotel og feriehuse i offentlig høring. I den forbindelse inviterer de alle interesserede til borgermøde. Arkivfoto.

Søndervig: Lalandia Søndervig rykker hele tiden nærmere. Byrådet har godkendt lokalplanen og næste skridt er blandt andet en miljørapport og en miljøkonsekvensrapport, som sendes i høring frem til den 9. december. Dermed har alle interesserede borgere mulighed for at give bemærkninger eller indsigelser til projektet, der ifølge planen skal opføres på et 60 hektar stort område nord for Søndervig Landevej.

I den forbindelse inviteres alle interesserede borger til et møde af kommunen på Beach Bowl i Søndervig den 6. november klokken 19. På mødet vil kommunen fortælle om planforslagene og om processen - både den del, som er gennemført og den kommende proces. Desuden vil Lalandia fortælle om selve projektet og om miljøkonsekvensvurderingen.

- Vi vil gerne give alle interesserede en mulighed for at høre om projektplanerne og ikke mindst lejlighed til at debattere og spørge ind til projektet i god tid, inden høringsfasen er slut, siger projektleder i Ringkøbing-Skjern Kommune landinspektør Anne Mette Kjær i en pressemeddelelse.

Af hensyn til det praktiske bedes man tilmelde sig borgermødet senest den 29. oktober på e-mail til sondervig@rksk.dk. Har man ikke mulighed for at sende en e-mail, kan man ringe til planlægger i Ringkøbing-Skjern Kommune, urban designer Nanna Fredslund Jensen på 9974 1346.

- Alle skal nok komme med. Vi har tidligere været 230 på Beach Bowl. Folk bliver heller ikke afvist i døren, men vi vil gerne have en indikation på, om der kommer 50 eller 200 mennesker af praktiske årsager, siger Anne Mette Kjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce