Annonce
Ringkøbing-Skjern

Kommunen beder virksomheder hjælpe med værnemidler

Også i industrien benyttes overtræksdragter og som her filtrerende masker. Derfor appellerer Ringkøbing-Skjern Kommune og -Erhvervsråd nu til virksomheder om at melde sig med overskydende værnemidler. PR foto
Ringkøbing-Skjern Kommune og Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd rækker nu i fællesskab en hånd ud mod kommunens virksomheder for at indsamle overskydende værnemidler til sundhedspersonalet.

Ringkøbing-Skjern: Producerer I værnemidler, eller ligger I inde med et overskydende lager af værnemidler, så hører vi meget gerne fra jer.

Nogenlunde sådan lyder appellen i et nyhedsbrev til alle medlemsvirksomheder i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Det er underskrevet af borgmester Hans Østergaard og erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen.

I forbindelse med Corona-krisen har kommunen et stort behov for værnemidler på plejecentre, plejehjem, i børnepasningens nødberedskab, i madproduktionen til ældre og andre steder, hvor både pasningskrævende borgere og personalet skal beskyttes mod smittespredning.

Annonce

Mundbind

De værnemidler, der sandsynligvis vil komme til at mangle er: Kirurgiske mundbind eller andre mundbind af type II, hvilket betyder, at mundbindene har en hvis tæthedsgrad/er flerlags.

Overtrækskitler med lange ærmer, enten én gangs og væsketætte eller i bomuld, så de kan vaskes.

Beskyttelsesbriller/visir med klart glas. Hvis briller meget gerne lukker i siderne.

Undersøgelseshandsker/engangshandsker i enten Latex eller Nitril.

FFP3 masker.

Virksomheder, der ligger inde med overskydende værnemidler, kan kontakte kommunens udbudskonsulent Kell Christensen på tlf. 9974 1636.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce