Annonce
Skjern

Kommunalt bosætningsarrangement slår rekord

Ringkøbing-Skjern Kommune inviterer nye borgere til håndbold, og det er populært. Maskotten Tigris er garanteret klar til at hilse på de nye borgere. PR foto
Der er decideret venteliste til at komme med på Ringkøbing-Skjern Kommunes velkomstarrangement for nye borgere, der finder sted onsdag 13. november.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Onsdag 13. november skal 150 nye Ringkøbing-Skjern-borgere til håndbold i Skjern Bank Arena og se Skjern spille mod Aalborg.

Det er kommunen, der inviterer, og der er rekordtilslutning til velkomstarrangementet. Faktisk er der folk på venteliste til at komme med.

- Så husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at komme, lyder opfordringen fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Vores velkomstarrangementer er altid populære, men det er første gang, at vi har måttet oprette en venteliste, fortæller bosættelseskoordinator Dorthe Frydendahl i en pressemeddelelse.

Annonce

Fra små arrangementer til et stort

Tidligere har man afviklet velkomstarrangementer for nye borgere mere lokalt. Men denne gang har man på opfordring valgt at samle de mindre arrangementer til et stort samlet et af slagsen, og det har altså trukket folk af huse.

- Jeg forventer at se et brag af en håndboldkamp, men selv for folk, der måske ikke er vilde med håndbold, eller som måske bare aldrig har set en kamp live, er stemningen i hallen helt i top. Og eftersom håndbold er en del af det vestjyske DNA, er det oplagt at give nye tilflyttere en bid af den kultur og den stolthed og glæde, der følger Skjern Håndbold, siger 2. viceborgmester Kristian Andersen (KD).

Han tager både med til kampen, og så byder han de mange nye borgere velkommen ved blandt andet at fortælle om kommunens visioner.

- De tilbagemeldinger, vi tidligere har fået på velkomstarrangementerne har været meget positive. Men vi har fornemmet et ønske om at forlænge aftenen med en mulighed for at få snakket og måske udvekslet kontaktoplysninger med andre nytilkomne i kommunen, så derfor samler vi op på aftenen med aftermatch. Og så har jeg hørt lidt om, at vi har en gave til udlevering til alle, der vil slå rod i Naturens Rige. Så der er mange gode grunde til at blive hængende lidt efter kampen, lokker Kristian Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce