Annonce
Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Henrik Ringgaard er medarrangør og én af seks spinning-instruktørere til sommerens udendørs spinning-dag. Arkivfoto
Lørdag den 27. juli byder ROFI og Bike Academy Danmark velkommen i det grønne til en dag sved, musik og massere af kilometer i benene til Ringkøbings første Open Air Cycling-arrangement.

RINGKØBING: Hvor mange gange har du siddet og hamret afsted indendørs på en spinningcykel, så sveden drev af dig? Ofte eller måske næsten aldrig?

Hvad enten du er nybegynder eller rutineret spinningcyklist, så kan du være med til en den udendørs spinning-begivenhed Open Air Cycling den 27. juli ved Ringkøbing Svømmehal arrangeret af ROFI-Centret og Bike Academy Danmark.

Her kan man prøve kræfter med op til seks timers spinning med kyndig vejledning og motiverende tilråb og musik fra seks spinninginstruktører – heraf to fra lokalområdet.

- Vi plejer at sidde inde i en sal og svede, men når vi har vejret til det, så er det sjovt at gøre udenfor, siger medarrangør og spinningsinstruktør Henrik Ringgaard.

Annonce

For humørets skyld

Begivenheden har ikke som formål at skubbe til folkesundheden i Ringkøbing, men om at give sved på panden og opadvendte mundvige.

- Formålet er bare at have det fedt. Det skal være at have det sjovt, og så skal man opleve, at indendørs cykling også kan være sjovt udenfor. Det er en helt anden oplevelse at kunne mærke solens stråler og vinden i håret, siger Henrik Ringgaard.

Her kan placeringen ved svømmehallen måske være en medvirkende faktor. Foruden udsigten ud over Ringkøbing Fjord bliver der nemlig også rig mulighed for afkølende dukkerter, hvis man skulle komme til at trænge.

Dagen bliver kørt med spinningtimer på hver 50 minutter og dertil ti minutters pause til at få forfriskninger eller til at skifte rytter, hvis man har lyst til det. Sidste tur varer 60 minutter, men det er helt op til hver enkelt, hvor hård timen skal være, forklarer han.

- Det fede er sådan set, at selv nybegyndere kan komme og være med, for det er ikke os, der bestemmer, hvor meget belastning der skal på. Det er helt op til folk selv, siger Henrik Ringgaard.

Første gang i Ringkøbing

Prisen for at deltage hele dagen og låne en af de 50 spinningcykler er på 690 kroner, men der er også mulighed for at vælge tre timer til en pris på 345 kroner, hvis man har mere lyst til det. Det er desuden muligt at dele spinning-timerne mellem venner og familie, hvis man ønsker det.

Selvom begivenheden ligger midt i sommerferien, hvor flere ringkøbingensere kunne tænkes feriere udenfor kommunen, så regnes det ikke for et problem hos arrangørerne, som håber at kunne tiltrække både turister og andet godtfolk. Og skulle vejret bliver dårligt, så har man en løsning i ærmet.

- Men den vil jeg ikke fortælle mere om nu, siger Henrik Ringgaard.

Arrangementet så dagens lys i 2017 og har siden turneret rundt i landet i byer som Struer, Aarhus, Vejle og Roskilde – og nu for første gang i Ringkøbing.

Foruden spinning vil der også være mindre aktiviteter arrangeret af ROFI-Centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce