Annonce
Hvide Sande

Kom til høstmarked på Abelines Gaard ved Hvide Sande

Kom til høstmarked på Abelines Gård ved Hvide Sande. Pr-foto
Annonce

Haurvig: Abelines Gaard, Sdr. Klitvej 87, Haurvig inviterer til høstmarked fra søndag 13. oktober til onsdag 16. oktober. Her finder du boder, dufte og gamle håndværk, ligesom Stadil/Vedersø Haveselskabs stiller op med et stort udvalg af syltede madvarer.

Familiens mindste kan blandt andet prøve at male deres egen sten og prøve nogle af gårdens gamle lege og spil. I forbindelse med høstmarkedet er der også åbent om onsdagen i den gamle redningsstation ved Abelines Gaard, hvor man kan være med til en redningsøvelse kl. 13 og 14.

Til høstmarkedet kan du hver dag spise vafler i kaffestuen, få rundvisninger på dansk og engelsk, opleve pileflet, sten, havekunst og honning.

Der vil desuden de forskellige dage være et tema. Søndag 13. oktober er temaet: "Smede, Lertøj og halmbinding". Mandag 14. oktober er det "Levendegørelse". Tirsdag 15. oktober er det "Æsker og spillemandsmusik" og onsdag 16. oktober er det "Redningsøvelse, Æsker og Vodbinding".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbolds mandskab er i modvind og hårdt ramt mentalt: Her er formand Carsten Thygesens svar på 10 skarpe spørgsmål om krisen

Skjern For abonnenter

Vi vil ikke have solcelleanlæg: Naboer på Ledingvej afviser at være blevet hørt om deres holdning til 66 hektar solpark

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce