Annonce
Tarm

Kom så: Fitnesscenter spænder musklerne og udvider med 250 kvadratmeter

Alle trænere var sammen fredag for at varme op til, når centret forhåbentlig snart må åbne igen. De nuværende lokaler er klar til åbning, hvornår det skal være - de nye lokaler er klar til brug til august. Privatfoto
Pure Performance Fitness i Tarm har lejet nabolokalerne og får dermed 250 kvadratmeter mere, som medlemmerne kan bruge.

Tarm: Indtil nu er der blevet solgt blomster og planter fra lokalerne, men fra den 1. august kommer de til at lægge gulv til helt andre svedige aktiviteter.

Pure Performance Fitness har nemlig lejet lokalerne, så der bliver bedre plads til stedets mange aktiviteter:

- Jeg vil gerne gøre det endnu bedre for vores medlemmer og give vestjyderne federe træning, fortæller indehaver Pernille Colkær.

Annonce

Muligheden opstod efter den første nedlukning, men Pernille Colkær har først underskrevet aftalen denne uge.


Jeg vil gerne gøre det endnu bedre for vores medlemmer og give vestjyderne federe træning.

Pernille Colkær, Pure Performance Fitness


- Vores medlemmer har bare været en kæmpe støtte i den her tid. De har helt tiden fortalt, at de gerne vil komme tilbage, når vi må åbne igen, så nu vil jeg også gerne give dem noget godt at komme tilbage til, siger hun.

Og det får de:

De ekstra kvadratmeter vil give bedre plads til cross-fitness, der bliver plads til nye hold, der er ansat to ekstra instruktører, lige som der også bliver bedre muligheder for dem, der booker bootcamp og personlig træning.

- Og så får vi et nyt system fra Technogym, som gør det nemmere at tracke og følge ens træningsdata - også derhjemme, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce