Annonce
Skjern

Kom på skattejagt i påsken: Skjern Bykirke byder på påskeløb rundt i byen

Skjern Bykirke har lavet et påskeløb med forskellige poster rundt om i Skjern. Privatfoto

SKJERN: Nu er der mulighed for at få frisk luft, kilometer i benene og hygge med familien.

Skjerne Bykirkes Børnekirke inviterer alle interesserede på påskeløb. En oplagt gåtur i påskeferien, hvor det handler om at løse koden og få adgang til skatten.

Påskeløbets poster er fordelt på en rute, der er cirka tre kilometer. Man kan cykle, tage klapvognen eller kørestolen med, hvis dette er nødvendigt, for alle kan være med.

Undervejs vil man blive introduceret for, hvad er skete de forskellige påskedage, og hvorfor vi fejrer påske. Der vil ikke blive lagt fingre imellem, når der fortælles om død og smerte, men også om glæde og håb.

Der er forskellige opgaver, der skal løses. Her handler det om at lytte, se godt efter, være opmærksom og huske koden, for at I kan få adgang til skatten. Der er præmie til hver familie der deltager, hvis altså man kan løse koden.

Løbet finder sted helt frem til påskedag og kan gennemføres, når det passer bedst. Første post findes ved beachvolley-banerne ved kulturcentret. Det er vigtigt at medbringe telefoner eller devices, der kan scanne QR-koder og har adgang til internettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Spritbilist standset i Stauning

Annonce