Videbæk

Kom og sæt præg på kommunens handicappolitik

Kom og vær med til at sætte præg på kommunens handicappolitik. PR foto

Ringkøbing-Skjern Kommune inviterer alle interesserede til dialogmøde for at få input til den nye politik på handicapområdet.

RINGKØBING-SKJERN: Vil du være med til at sætte dit aftryk på den nye handicappolitik i Ringkøbing-Skjern Kommune?

Så er det nu, du skal læse videre.

Kommunen indbyder nemlig til dialogmøder, hvor alle interesserede kan deltage og komme med input til, hvad der skal så i den nye politik.

- For mig er det helt naturligt at inddrage borgerne i en revision af kommunens nye handicappolitik. De borgere, der på en eller anden måde lever med et handicap eller sindslidelse, ved ofte bedst, hvor det er, skoen trykker, eller hvad det er, vi som kommune kunne gøre anderledes i dagligdagen for inden for de givne økonomiske rammer at sikre en endnu bedre støtte eller pleje, end vi allerede tilbyder, forklarer Hanne Simonsen, næstformand i Social- og Sundhedsudvalget, i en pressemeddelelse.

Her er der dialogmøder:

Mandag 24. september klokken 19.00-21.00 på Westergaards Hotel, Bredgade 12, Videbæk.Tirsdag 2. oktober klkken 19.00-21.00 i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, SkjernTorsdag 4. oktober klokken 19.00-21.00 i Rådhushallen, Ved Fjorden 6, Ringkøbing.Af hensyn til forplejning bedes man melde sig til på 51 52 53 41 eller på mail til handicap@rksk.dk senest syv dage før det dialogmøde, man ønsker at deltage i.

Film som udgangspunkt

Der er dialogmøder tre steder i kommunen. Nemlig i Videbæk 24. september, i Skjern 2. oktober og i Ringkøbing 4. oktober. Naturligvis vil mange allerede have nogle helt klare ideer om, hvad de gerne vil byde ind med, men for at sætte snakken lidt i gang, vises der blandt andet tre film med hver deres dilemma.

- Filmene tager afsæt i de dilemmaer, vi ser i dagligdagen. Og de er produceret med det formål at sætte gang i tankerne, skabe baggrund for dialogen og sikre en reel involvering, så vi håber, at folk har lyst til at involvere sig, siger fagchef i Handicap og Psykiatri i Ringkøbing-Skjern Kommune, Helle Mikkelsen, i pressemeddelelsen.

Den nye handicappolitik skal godkendes af byrådet i april 2019.

0/0
Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Maste-sagen: Vad og Søndergaard fra Herborg tager en ny tur til Christiansborg

Videbæk

Børn og ældre mødtes til sundhed og sjov

Videbæk

Sundhedsfokus en hel uge i Fjelstervang

Videbæk

Konfirmation i Herborg Kirke søndag d. 28. april klokken 10.00