Navne For abonnenter

Kokken bag den store vestjyske brunch

Køkkenchef Klaus Jakobsen (til venstre) og direktør Thomas Holme, Nørre Voborg, byder indenfor på søndag til premiere på deres nye, store brunch med vestjyske specialiteter. Foto: Johan Gadegaard

Nørre Vosborg har stor succes med sin brunch. Nu ændrer man imidlertid på den. Der skal præsenteres endnu flere vestjyske råvarer, fortælles flere lokale historier og arbejdes med mindre madspild og mere bæredygtighed. Manden bag den nye brunch er den 26-årige køkkenchef Klaus Jakobsen.

0/0

Tophistorier

Annonce
Mindeord For abonnenter

Kaj Munks organist er død: Stadil har mistet Fru Stinus

Annonce
Annonce
Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Tophistorier

Navne

Præst på hospice: Påskeugen kan noget særligt

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke

Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Jubilæum

Pludselig er der gået 40 år

Navne

Skjern-præst blev Årets Teolog 2019