Annonce
Ringkøbing

Kok forlader nystartet café efter en uge: 'Det er ikke verdens undergang'

Jannie Tved har fået en god start som indehaver af Rustik by Tved, der 6. november åbnede i Nygade i Ringkøbing. Desværre må iværksætteren lige nu klare sig uden kok og fuld menukort, da den unge mand, der var ansat til at passe køkkenet, har valgt at takke af. Arkivfoto: Poul Osmundsen 
Livsstilsbutikken Rustik by Tved, der 6. november åbnede i Ringkøbing, er akut på udkig efter en ny kok til at stå for husets café.
Annonce

Ringkøbing: Jannie Tved har fået en fremragende start med sin nye livsstils- og interiørbutik, Rustik by Tved i Nygade i Ringkøbing, men der er alligevel lidt malurt i bægeret.

For kokken, der var ansat til at passe husets café, har takket af efter blot en uges tid i jobbet:

- Det var aftalt, at han skulle stå med ansvaret for køkkenet, men det ville han ikke. Han var nok for ung og for nyudlært. Vi kunne godt fornemme, at det ikke skulle være ham, siger Jannie Tved, der fredag 6. november bød de første kunder velkommen til.

- Mit fokus er på butikken. Jeg kan ikke være begge steder. Det er sådan, det er. Det er den situation, vi står i lige nu, tilføjer butiksindehaveren.


Det var aftalt, at han skulle stå med ansvaret for køkkenet, men det ville han ikke. Han var nok for ung og for nyudlært

Jannie Tved, indehaver af Rustik by Tved


Jannie Tved er nu ved at se på nogle af de andre ansøgninger, hun fortsat har liggende. Mandag havde hun en mulig kandidat til caféjobbet til samtale, men der er endnu ikke faldet en ny aftale på plads:

- Det kan være, at det bliver fra starten af januar, at vi atter kommer til at køre med fuld menukort. Men det kan da også være, at der er en kok, der er frisk på at starte med kort varsel, siger Jannie Tved.

Annonce

Travlt i butikken

Jannie Tved understreger, at det ikke er verdens undergang, at menukortet for en stund er krympet lidt hos Rustik by Tved. Her er caféen stadig åben, og der bliver derfor fortsat budt på kaffe og kage.

I december er der også garanti for, at det kommer til at dufte af gløgg og æbleskiver i Nygade 26:

- Vi har haft megatravlt siden åbningen, og det er især i butikken. Vi har ikke kunne mærke noget på omsætningen endnu, siger Jannie Tved om situationen med pludseligt at stå uden kok i huset.

På det oprindelige menukort, der for tiden er gemt lidt af vejen i Rustik by Tved, bliver der fristet med blandt andet sandwich, burgere, salat og nachos.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce