112

Ung mand stukket med kniv: 24-årig kvinde fængslet i fire uger

Den 24-årige kvinde fra Skjern er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Arkivfoto: Michael Bager

SKJERN: Den 24-årige kvinde, der mandag morgen blev anholdt for at have stukket en 18-årig mand fra Skjern med en kniv, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Kvinden, der også er fra Skjern, blev mandag eftermiddag fremstillet ved et grundlovsforhør ved retten. Hun var i første omgang sigtet for drabsforsøg, men sigtelsen blev undervejs ændret til den mildere forseelse grov vold. Hun nægtede sig dog skyldig og forklarede i retten, at hun måske havde haft et blackout og derfor ingen erindring har om knivstikkeriet, der skete i en lejlighed på Østre Alle i Skjern.

Den 18-årige, der slap fra overfaldet med overfladiske skrammer, var inden grundlovsforhøret blevet kortvarigt afhørt af politiet. Kvinden og manden kendte hinanden i forvejen, men det er uvist, om der forinden var uoverensstemmelser mellem dem.

Kvinden valgte at kære kendelsen om varetægtsfængslingen til Vestre Landsret.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce