Tarm

Knivrøveren kan være lokal

Politiet har overvågningsbilleder fra grillbaren, ligesom flere vidner har set røveren. Foto: Palle Herløv

Vidner så manden stå foran grillbaren og tage flugten ad Storegade.

TARM: Den sortklædte mand, der i går forsøgte at røve Tarms Grill på Storegade i Tarm, blev set ad flere vidner både før og efter røveriforsøget.

Røveriet skete kl. 12.15, da den sortklædte mand kom ind i butikken med en kniv, som han truede den 38-årig kvindelige ekspedient med. Men hun var hurtig og nåede at gemme sig i et baglokale. Røveren forsøgte derfor selv at åbne kasseapparatet, dog uden at have held med det, og han valgte derfor at tage flugten.

Inden røveriet stod manden, der havde skæg i ansigtet, foran grillbaren i 10-15 minutter, hvor et vidne bemærkede den sortklædte mand.

- Der er noget, der tyder på, at han kan være lokal. Vidnet har en fornemmelse af at have set manden i bybilledet før, ligesom måden han talte lød lokalt, fortæller politikommissær Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Røveren tog flugten ad Storegade mod nord, hvor han blev set af den kvindelige ekspedient, som var løbet ud af grillbarens bagdør til Torvegade. Her mødte hun røveren, som dog fortsatte sin flugt videre ad Storegade.

- Vi har videoovervågning fra stedet, som vi skal have set nærmere på for at se, om vi kan genkende ham, fortæller Bjarne Højgaard.

Skulle man ligge inde med viden om den sortklædte mand, der bar en baseball-cap og en sort hættetrøje eller havde set ham før eller efter røveriet, kan politiet kontaktes på tlf. 114.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Danmark For abonnenter

En uendelig krig - med sprækker i ufreden

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte