x
Annonce
Håndbold

Kniven på struben - Rækker Mølle Håndbold har ikke råd til at tabe flere kampe

Christian Jespersen og Rækker Mølle Håndbold starter 2020 med en hjemmekamp mod GOG 2 søndag eftermiddag. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Hvis Rækker Mølle Håndbolds herrer skal holde sig inde i kampen om oprykning til 1. division, er der formentlig ikke råd til flere nederlag i denne sæson.

Rækker Mølle: Med klare nederlag i november hjemme mod Grindsted og ude mod Faaborg har Rækker Mølle Håndbold sat sig selv under gevaldigt pres, hvis de skal bevare chancen for at rykke op i 1. division.

- Som det ser ud lige nu, så tyder alt på, vi skal vinde resten af kampene. Vi har vist smidt de point væk, vi kan tillade os, siger Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Grindsted er suveræne. De har 23 point for 12 kampe. Faaborg ligger på andenpladsen med 21 point efter 12 kampe, og Rækker Mølle ligger nummer tre med 18 point for 11 kampe. Faaborg har tabt mod Grindsted og spillet uafgjort mod GOG 2. Det er også GOG 2, der har taget det ene point fra Grindsted med endnu en uafgjort.

- Så det er lidt af en nøglekamp, vi lægger ud med søndag hjemme mod GOG 2. Jeg ved godt, vi slog dem i Gudme i november, men dengang spillede deres førstehold jo også. De ligger stille nu, så vi kan risikere, GOG 2 stiller med et meget stærkt hold, fortæller Rasmus Hansen.

Hans tropper har trænet ganske pænt siden starten af december, hvor Rækker Mølle mødte Give. Også hen over jul og nytår er der trænet.

- Spillerne er klar. Der er kun lidt småskavanker, så vi har ingen undskyldninger. Eneste lille minus er, at vi ikke har kunnet få nogle træningskampe. Vi havde en pokalkamp med sejr på 34-19 over Vejle Håndbold fra jyllandsserien, og det gav da lidt. Men en hård test kunne jeg godt have brugt, siger Rasmus Hansen.

Han regner med, Grindsted løber med førstepladsen.

- Men der er lang vej for os alle. Vi tager én kamp af gangen, siger Rasmus Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Stram op – og hold fast i lukkeloven

Læserbrev: Over de sidste uger har butiksansatte knoklet r…. ud af bukserne. Uden at kny sørger medarbejderne i vores butikker for, at der er fyldt op på hylderne, så vi alle sammen kan få mad på bordet, toiletpapir og andre fornødenheder. Og mange danske familier har fået deres køkkenskabe fyldt godt op. De butiksansatte har brug for påskens fridage til et velfortjent hvil. Derfor bør man ikke suspendere lukkeloven henover helligdagene. I denne tid, hvor myndighedernes anbefalinger er at blive hjemme og undgå tæt kontakt til andre mennesker, løber butiksansatte en daglig risiko med kontakt med flere hundrede kunder om dagen. De sætter eget helbred på spil for at passe deres job. Butiksledelserne rundt om gør alt, hvad de kan, for at passe godt på de ansatte med håndsprit, hyppig håndvask, plexiglasplader ved kassen og ’Hold afstand’-skilte på gulvene. Stor ros for det. Men at arbejde under de forhold er anstrengende. Helligdagene i påsken med lukkede butikker kan også være med til at passe på de ansatte, så de kan blive ved med at passe deres arbejde, så længe corona-krisen varer. Derfor, kære politikere: Hold fast i lukkeloven! Og så skal familien Danmark altså stramme op. Lad nu være med at klathandle en liter mælk og en pakke gær. Køb ind til flere dage og lad én person klare det. Det er heller ikke nu, I skal hele familien afsted på ose-tur i de lokale butikker for at se på nye ipads, havetrampolin til ungerne eller lamper til stuen. Det er måske fristende for at skabe et afbræk i tiden med hjemmeskole, men lad være. Jo flere I kommer sammen, jo større risiko udsætter I butikspersonalet for. Ring til den lokale butik i stedet og lav en aftale om at få leveret varen – eller at I kan hente den pakket i en pose. Så kan I både støtte vores midt- og vestjyske butikker og passe godt på de ansatte og jer selv samtidig.

Annonce