Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Knap halvdelen er i tvivl: Se hvilke byrødder der overvejer deres politiske fremtid

Tre genopstiller ikke, 14 er klar til genvalg, mens 12 endnu ikke har besluttet sig om de vil stille op til kommunalvalget i 2021. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
41 procent af de nuværende byrådsmedlemmer har endnu ikke besluttet sig for, om de stiller op til næste kommunalvalg. Størst tvivl er der hos Socialdemokratiet, hvor viceborgmester Søren Elbæk er den eneste i gruppen, der på nuværende tidspunkt erklærer sig klar til endnu en omgang i den politiske manege. I alt tre byrådsmedlemmer siger stop.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce