Annonce
Ringkøbing-Skjern

Knap 700 er blevet testet siden fredag: Endnu en er smittet i Ringkøbing-Skjern

Corona-testbilen fra regionen stopper tre steder i Ringkøbing-Skjern Kommune. Her kan man testes uden tidsbestilling. Foto: Morten Stricker
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Der er konstateret ét nyt smittetilfælde i Ringkøbing-Skjern Kommune det seneste døgn.

Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut.

Det er dermed fjerde dag i streg, at seruminstituttets daglige overvågning af coronaudbruddets udvikling viser en ny smittet her i kommunen.

Mandag fremgik det, at der hen over weekenden var én person, der var testet positiv for coronavirussen COVID-19. Tirsdag og onsdag var der yderligere to nye smittetilfælde begge dage, mens der nu torsdag er endnu et smittetilfælde konstateret.

Her kan du testes

Personer uden symptomer kan testes på sundhedshuset i Ringkøbing og ved de gule testbiler.

Hos Sundhedshuset i Ringkøbing kan du testes fra klokken 9-11 tirsdag, torsdag og lørdag i lige uger og mandag, onsdag, fredag og søndag i ulige uger. Det kræver tidsbestilling, men man kan bestille tid til testen på www.coronaprover.dk.

De gule testbiler holder følgende steder, hvor man kan testes uden tidsbestilling:

Beach Bowl i Søndervig: Mandag og fredag 9-11
Fiskeriets Hus i Hvide Sande: Mandag og fredag 12-13.30
Havnekontoret i Bork Havn; Mandag og fredag 14.15-15.45

Har du symptomer, skal du henvises til test gennem din læge. Det er vigtigt, at du ikke møder op på et teststed uden aftale, hvis du er syg.

På coronaprover.dk kan du se, hvor man kan testes uden for kommunegrænsen.

Der er også gang i testaktiviteterne hos borgerne i Ringkøbing-Skjern. Siden fredag er 673 blevet testet for første gang. Der kan være flere, der er blevet testet, men Statens Serum Institut opgør kun det samlede antal af testede personer, siden man først begyndte at teste. Derfor kan det ikke læses ud af tallene, hvis nogle bliver testet mere end én gang.

Det seneste døgn har Dagbladet kunne beskrive, hvordan en folkeskole, en fodboldklub og et spisested i Ringkøbing har været påvirket af de nye smittetilfælde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce