Annonce
Hvide Sande

Knallertlarm forstyrrer på Fjordengen

På det seneste har der været en del larm fra knallertkørsel i området nær Anker Fjord Hospice i Hvide Sande. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

HVIDE SANDE: Om det er det gode vejr eller mangel på andre steder at køre, er uvist. Men på det seneste har der været en del knallertkørsel omkring Fjordengen i Hvide Sande, hvor Anker Fjord Hospice har hjemme.

Politiet har fået et tip fra en beboer i området, som fortæller, at unge knallertkørerne kører hurtigt på stierne, drøner rundt og larmer en del, hvilket forstyrrer, specielt i en varm tid, hvor vinduer ofte står åbent.

- Det er dog ikke kun omkring hospicet. Det er i en stor del af nordeneden af byen, hvor de larmende knallerter kører. Der bliver også kørt stærkt og provokerende tæt på biler og fodgængere, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Han oplyser også, at politiet har navne på nogle af de unge knallertkørere, som nu vil blive kontaktet af politiet til en snak om at lægge en dæmper på kørslen. Politiet opfordrer generelt knallertkørerne til at tage hensyn og om muligt lægge deres kørsel andetsteds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - op mod 100 besætninger skal aflives

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce