Annonce
Vestjylland

Knæk Cancer: Thorsminde-piger slog egen rekord

Det var nogle stolte piger, der fredag aften kunne skrive 82.529 kroner på indsamlings-sedlen. Her Liv Bro til venstre og Anna Sønderbo til højre. Privatfoto
Liv Bro og Anna Sønderbo stod for tredje år i træk for fællesspisning i Thorsminde til fordel for Knæk Cancer. De kunne i år skrive et otte-tal i starten af indsamlings-beløbet.

Thorsminde: Da de for tre år siden afholdt fællesspisning i Thorsminde med indsamling til fordel for Knæk Cancer, kunne de skrive 75.043 kroner i notesbogen, efter aftenen var slut. Fredag var så tredje gang, 10-årige Liv Bro og 12-årige Anna Sønderbo stod for arrangementet i Mindbocentret, og i år kunne der sættes ny rekord.

82.529 kroner blev der samlet ind. Mandag morgen var pigerne i skole, men mor til Anna, Vibeke Bro Krog, fortæller om pigernes reaktion:

- De begyndte at græde. Jeg tror, det var så overvældende for dem. Måske en blanding af at folk klappede af dem, og at én sagde til dem, at nu nærmede de sig år for år lige så stille en kvart million, siger Vibeke Krog Bro, der er helt sikker på, at pigerne vil gentage succesen næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce