Annonce
Hvide Sande

Kloster Multiservice vil opføre rundbuehal på Røjklitvej

Det er her, rundbuehallen skal etableres. Fra teknik- og miljøudvalgets dagsorden.

KLOSTER: Kloster Multiservice, der udfører opgaver inden for stubfræsning, rodfræsning, fræsning af hæk, og buske samt algebehandling, fliserensning, imprægnering og lignende, søger nu kommunen om tilladelse til at etablere en 480 kvadratmeter stor rundbuehal på Røjklitvej 12.

I hallen skal der opbevares udstyr som rodfræser, trailere med udstyr, minilæsser, opbevaring f redskaber til maskiner og lignende. Desuden vil ejeren gerne starte officiel forhandling af havemaskiner fra ejendommen.

Ejendommen ligger i et beskyttet område og i landszone, så der skal dispensationer til, for at der kan gives tilladelse til byggeriet. Teknik- og miljøudvalget skal behandle sagen på onsdag, og administrationen anbefaler, at der politikerne giver landzonetilladelse til rundbuehallen for virksomhedens brug på betingelse af, at der ikke sker salg af maskiner eller andet fra ejendommen.

Indstillingen sker med den begrundelse, at en dispensation vil styrke byrådets målsætning om at fastholde og tiltrække borgere til kommunens landsbyer og landdistrikter og understøtte vækst og udvikling i landsbyer og landdistrikter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da Dagny Helene Nielsen, Sdr. Vium, købte brudesko for 6000 en-ører hos Kronborg Sko i Tarm - og andre glimt fra før verden gik af lave

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold: Fløj-raket overstrålede kollegaerne, mens flere kun lige bestod

Annonce