Annonce
Skjern

Klokkebjergs forstanderpar har jubilæum: Så overraskede medarbejderne dem med havetraktor og æresport

Jytte og Ove Nielsen ankom standsmæssigt med havetraktor. To kørestole var fastspændt i jubilæumskareten. Foto: Christian Baadsgard
Jytte og Ove Nielsen blev hentet mandag formiddag og fejret af alle afdelinger på Klokkebjerg. Trods corona-restriktioner blev det en minderig dag.

SKJERN: Når ens forældre har 25 års jubilæum, så skal man være med til at fejre dem, og det krævede altså lidt familiært skuespil fra børnene, da Jytte og Ove Nielsen, forstanderpar på Klokkebjerg, skulle fejres.

Søndag havde Jytte Nielsen kørt sønnen Martin til toget, så han kunne komme hjem til Aarhus, og sønnen Lars, der bor i Skjern havde fortalt sine forældre at han skulle meget tidligt op mandag, da han skulle til Sjælland...

Men Martin tog aldrig med toget til Aarhus. Han listede i stedet om til Lars og overnattede.

Selv havde Jytte og Ove Nielsen fået besked om, at de skulle trække i pænere tøj, og så ville de blive afhentet på hjemmeadressen i Skjern mandag klokken 9.14.

Og hvad holdt udenfor? En af Klokkebjergs havetraktorer med en anhænger. På den var der fastgjort to kørestole, hvor parret skulle sætte sig i, og så gik turen ellers til Klokkebjerg i adstadigt og vinke-venligt tempo, hvor parret blev overrasket af deres børn og børnebørn.

Foran hovedindgangen var en rød løber rullet ud, og af et birketræ fra haven var der blevet lavet den fineste æresport.

Det var hjemmets pedel Verner Toft Andersen, der havde været i gang. Indenfor sang personale og beboere deres forstanderpar velkommen til jubilæum.

Annonce

Hele familiens plejehjem

Alle beboere på Klokkebjerg er blevet vaccineret, men alt skulle foregå på en corona-venlig måde, så parret gik rundt til kaffe i alle afdelinger, hvor beboerne var samlet for at fejre dem, så trods tidens omstændigheder blev det en minderig dag.

- Jeg ved godt at mine medarbejdere er meget påhitsomme, sagde Ove Nielsen, der glædede sig over den gode oplevelse.

Klokkebjergs pedel Verner Toft Andersen havde kreeret en æresport af et birketræ fra plejehjemmets have. Foto: Christian Baadsgaard

Inden parret i 1996 kom til Klokkebjerg, var de ansat ved plejehjemmet i Tistrup, og Jytte og Ove Nielsen har haft fælles arbejdsplads siden 1982.


Jeg ved godt at mine medarbejdere er meget påhitsomme.

Ove Nielsen, forstander på plejehjemmet Klokkebjerg


Klokkebjerg har også været en del af familiens liv. Alle børnene har haft fritidsjob på hjemmet. I slutningen af maj giver parret stafetten videre til en ny leder, da de har besluttet sig for at tiden nu er inde til at trække sig tilbage.

Ove Nielsen har her i årets første måneder været sygemeldt efter en vellykket operation, og senere på ugen skal han have yderligere en operation.

Tiden er ikke til håndtryk, så Ove Nielsen gav albue til alle. Foto: Christian Baadsgaard
Havetraktoren kørte rundt om Klokkebjerg, så alle kunne se den fra vinduet. Foto: Christian Baadsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Skjern

To brande begyndte i samme område

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce