Annonce
Ringkøbing-Skjern

Klittens træner Carsten Olesen: Vi ved intet men håber vi bliver i serie 2 selv om vi ligger tredjesidst

BK Klittens trænere Torben Høy og Carsten Olesen ved som så mange andre ikke, hvad det betyder, sæsonen er sat på pause. Deres gæt er, at BK Klitten bliver i serie 2 trods en tredjesidsteplads, da der nok ikke vil blive afviklet kvalifikationskampe. Arkivfoto: Mikael Sand
Annonce

Hvide Sande: - Hvad sker der? Der er godt nok mange gætterier.

BK Klittens trænere Carsten Olesen og Torben Høy er som så mange andre usikre på, hvad DBU Jylland beslutter sig for at gøre omkring afviklingen af resten af sæsonen i seniorfodbolden.

- Et eller andet sted ved vi jo intet, før der bliver noget meldt ud fra DBU Jylland. Men vi tror og håber på, vi har reddet os i serie 2 efter en god anden runde, hvor vi kun har tabt til oprykkerne fra Ølstrup. Men hvis sidste runde skal spilles, så kan tingene ændre sig, for flere hold i vores pulje har jo noget at spille for, sagde Carsten Olesen.

Han var netop kommet hjem efter en sejr på 2-1 ude over nedrykkerne fra Borbjerg.

- En kamp på Borbjergs præmisser. Mange lange bolde og mange dueller over alt på banen. Der var slet ingen rytme i spillet. Vi sluttede af med en fortjent sejr. Vi havde mange chancer. Også store. En gang var vi tre mand alene med målmanden uden at score. Det var rart at slutte af med tre point. det gør, at vi har meget at spille for, hvis sidste runde alligevel skal afvikles, sagde Carsten Olesen.

Andreas Jensen scorede til 1-0 på straffespark, efter Jeppe Bækbo var fældet i feltet. Et lille kvarter før tid scorede Louis Muff Pedersen sejrsmålet på meget uselvisk oplæg fra Mathias Hansen.

Serie 2 pulje 15

Borbjerg IF-BK Klitten 1-2 (0-1)

Mål: 24. minut: 0-1 ved Andreas Jensen på straffespark. 53. minut: 1-1. 76. minut: 1-2 ved Louis Muff Pedersen. Ingen udvisninger eller advarsler. Klitten skiftede Jeppe Bækbo og Mads Lodberg ud i pausen for Louis Muff Pedersen og Jesper Gudmann, og efter 60 minutter kom Jens Eik Muff på banen for Malte Backs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Havde udset sig den perfekte søbred: Spjald-brudepar måtte i hast flytte vielse væk fra minkgravplads

Ringkøbing-Skjern

Torsdagens coronatal: En ny smittet i Ringkøbing-Skjern Kommune - smitten aftager yderligere

Annonce