Annonce
Fodbold

Klitten haler ind på Faster/Hanning i toppen af serie 3

BK Klittens Marcus Houborg scorede to mål, da Klitten slog Skjern GF 2 med 5-1. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Faster/Hannings forspring i serie 3 pulje 32 smuldrede. Faster/Hanning tabte 1-0 hjemme, mens BK Klitten vandt sikkert 5-1 ude over Skjern GF 2. I serie 4 måtte Ringkøbing IFs Jens Laugaard Pedersen vente en halv times tid på en ambulance med et knæ, der var gået af led, da RIF 3 slog topholdet Lem Boldklub med 2-1.

Serie 3 pulje 32

Faster/Hanning-FodboldHoldet 0-1

0-1 i overtiden på flot hovedstødsmål efter perfekt indlæg.

- Måske var det sundt for os med det nederlag. Vi må lære, tingene ikke kommer af sig selv. Vi er da trætte af nederlaget, og det er lidt ærgerligt her inden, vi skal til oktoberfest i Rækker Mølle. Vi havde planer om at presse højt, men det kom aldrig til at fungere optimalt. FodboldHoldet Herning stod kompakt, så vi fik sjældent udnyttet vores hurtighed. Vi havde tre-fem chancer, som vi skulle have scoret på, men vi fik altså et nederlag, så forspringet i toppen smuldrede med tre point, fortalte Faster/Hannings træner Erik Kjærsgaard.

Skjern 2-Klitten 1-5

0-1 efter fem minutter ved Jeppe Bækbo på hovedstød efter hjørnespark fra Philip Bay Thøgersen.

0-2 efter 21 minutter ved Andreas Bay Jensen på skud fra kanten af feltet efter oplæg fra Jeppe Bækbo.

0-3 efter 22 minutter ved Marcus Houborg på sololøb efter en bold i dybden fra Frederik Backs.

0-4 efter 42 minutter ved Jeppe Bækbo på en ripost efter skud på overliggeren fra Frederik Backs.

1-4 efter 60 minutter ved Oleksandr Kurochkin.

1-5 efter 70 minutter ved Marcus Houborg på en løs bold tæt under mål.

- Jeg synes, vi havde godt styr på den kamp. Vi spillede en rigtig fin første halvleg, hvor vi skabte chancer, og hvor vi var rimelig effektive. Anden halvleg blev meget naturligt mere rolig. En sikker sejr, fortalte Klittens træner Torben Høy.

Serie 4 pulje 60

Lem-RIF 3 1-2

1-0 efter 11 minutter ved Malthe Larsen på bold i dybden fra Mathias Overmark.

1-1 efter 53 minutter ved Søren Rømer, der driblede sig fint fri til scoring med godt skud.

1-2 efter 58 minutter ved Mikkel Holk Madsen med afslutning af høj teknisk kvalitet.

Jeg synes, vi havde en del chancer, men vi var uskarpe på en dag, hvor vi manglede tre stamspillere. Nu ser det desværre ud til, vi ikke får førstepladsen, fortalte Lems Simon Sandvad.

- Der var kampstop en halv times tid, hvor vi ventede på en ambulance til Jens Laugaard Pedersen, der i en ren tackling fik slået sit knæ af led. Vi spillede en imponerende flot kamp i dag. Lem havde ikke meget mere end den chance, de scorede på. Vi spillede bolden godt rundt, og vi skabte mange chancer, så sejren var fortjent, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

Troldhede-Vorgod/Barde 1-3

1-0 efter 23 minutter ved Minescu Petronel på indlæg fra Talal Thamer.

1-1 efter 28 minutter ved Daniel Sandfeld Jensen på en løs bold i feltet.

1-2 efter 44 minutter ved Daniel Sandfeld Jensen på hovedstød på en ripost, efter han selv havde brændt straffespark med skud lige på målmanden.

1-3 efter 55 minutter ved Marius Andersen på oplæg fra Martin Møller Jensen. Det lignede et drop af målmanden.

- Vi havde godt styr på de første 20 minutter, men så kom Vorgod/Barde godt med. Vores største problem var, at vi ikke scorede på chancerne, lige som vi forærede lige rigeligt væk defensivt, fortalte Troldhedes Thomas Nymann.

- Perfekt sejr til os og så i et lokalopgør. Nu er vi nærmest i en stime med to sejre i træk, og vi er rykket lidt mere væk fra bunden. Det her var vigtigt, sagde Vorgod/Bardes Jesper Kjær.

Serie 4 pulje 77

Nr. Nebel-Oksbøl 0-1

0-1 efter 82 minutter.

- Vi havde fortjent point. Første halvleg bølgede frem og tilbage med chancer til begge sider. I anden halvleg sad vi på spillet, og Oksbøl havde ikke andet end det direkte frispark, de scorede på i slutfasen. Det var træls at tabe den kamp, fortalte Nr. Nebels Patrick Andersen.

Skovlund-Tarm 5-1

0-1 efter fire minutter ved Mikkel Præst, der nærmest fik tacklet bolden i mål efter en dyb stikning.

1-1, 2-1 og 3-1 inden pausen.

4-1 og 5-1 i anden halvleg.

- Vi fik det svært efter et korrekt rødt kort til Dennis Doni Møller Sørensen for et slag med albuen lige i starten af anden halvleg. Det var der ikke råd til mod et godt tophold, lød meldingerne fra Tarm IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];