Annonce
Leder

Klimamål, Herborg-præst og romkugler på samlebånd: En lydmæssig adventsgave til læserne

Som lokale og regionale medier lever vi for at give vores abonnenter ny viden og nye perspektiver, uanset om det sker i form af lyd og billeder på DBRS.dk - eller i form af gode gammeldags ord og billeder på papir.

Annonce

Første søndag i advent. Dagen, hvor vi tænder krans og kalenderlys og begynder at glæde os godt og grundigt til jul. Samtidig også dagen, hvor nissen melder sin ankomst med gaver til ventetiden. Her har Jysk Fynske Medier i år lagt én af de store pakker i strømpen til vores abonnenter: Som en lydmæssig kalendergave får abonnenterne fra 1. december og hver eneste dag fremover via hjemmesiden og Nyhedskiosken en podcast, hvor man kan høre 'historien bag historien' om et utal af emner.

Temaerne spænder bredt. Eksempelvis handler dagens udsendelse om regeringens ambitiøse klimamål, som hverken må gøre ondt på danskerne eller skabe øget ulighed. I morgen sætter podcasten lys på de store skift i livet, når Lene Birkmose, tidligere sognepræst i Herborg og Nr. Vium, fortæller om, hvorfor hun stoppede som præst. Som hun siger: "Da jeg begyndte at blive bange for at afholde begravelser, der vidste jeg, at præstekraven skulle lægges på hylden." Fra den mere muntre ende af skalaen kan nævnes onsdagens interview med danmarksmesteren i romkugler, som blandt andet fortæller om, hvordan man undgår at blive vanvittig af hver dag at lave romkugle efter romkugle efter romkugle ...

Med andre ord lyd-oplevelser, som kommer vidt omkring både emnemæssigt og geografisk.

Hvis du undrer dig over, at Dagbladet Ringkøbing-Skjern og vores søsteraviser pludselig kaster sig over podcast, så er forklaringen, at stadig flere danskere springer ombord på dette format. Der er en stor og stigende interesse for at kunne lytte til udsendelser om ting, man interesserer sig for, når og hvor man har lyst til det - hvad enten det handler om sport, skuespil, mad eller Mads og Monopolet. Og som lokale medier lever vi for at give vores abonnenter ny viden og nye perspektiver, uanset om det sker i form af lyd og levende billeder på DBRS.dk - eller i form af gode gammeldags ord og billeder på papir.

Hvor Podcasten Danmark dækker hele Jysk Fynske Mediers store område, er Dagbladet helt lokal i vores lille decemberspøg, Dagens Nisse. Gæt med på, hvem der gemmer sig bag masken - der er ingen præmier, men mulighed for lidt hyggelig håneret indenfor familiens vægge.

Rigtig glædelig første søndag i advent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

25 år på Troldhede Mejeri

Annonce