Annonce
Hvide Sande

Klaveret spiller for Karl Kristian og bandet: Spiller sig i fint selskab

Der venter Karl Kristian Thuesen - med den røde Gibson-guitar - et skønt 2019, hvor han udgiver sit debutalbum og deltager i et regionalt talent- og udviklingsprojekt sammen med sit band. Foto: Cecilie Storbjerg / Madsen Photography

Karl Kristian Thuesen fra Hvide Sande er sammen med sit orkester udvalgt til at være med i et regionalt talent- og udviklingsprojekt. Frontpersonen er en glad mand.

Hvide Sande/Aarhus: Klaveret spiller fint for Karl Kristian Thuesen, der i sommeren 2018 flyttede fra Hvide Sande til Aarhus for at forfølge sin drøm om at skabe sig en karriere som sanger og sangskriver.

Han er lige nu ved at færdiggøre sit debutalbum med danske sange, og forleden fik Karl Kristian Thuesen en skøn melding om, at han og bandet er sikret en plads i "Rock the Region", der er et regionalt talent- og udviklingsprojekt for en håndfuld udvalgte orkestre:

- Personligt er jeg bare vildt glad lige nu, for det hele kører efter planen, og udsigterne er gode, siger den 23-årige kunstner.

At være udvalgt til "Rock the Region" medfører et forløb, hvor der blandt andet bliver tilbudt individuel coaching, undervist i fremtoning på såvel scene som på sociale medier, og sidst men ikke mindst giver det spilletid på den vigtige SPOT-festival i Aarhus i starten af maj.

Der ud over er der planlagt koncerter i byer som Holstebro, Silkeborg, Randers og Horsens:

- Det bliver fedt at spille nyt materiale og at kunne reklamere for et album, jeg virkelig er stolt af, tilføjer Karl Kristian Thuesen.

Annonce

Personligt er jeg bare vildt glad lige nu, for det hele kører efter planen, og udsigterne er gode

Karl Kristian Thuesen, sanger og sangskriver fra Hvide Sande

Modnet som musiker

Den unge sangskriver, der er opvokset i et hjem på Minervavej i Hvide Sande, hvor Johnny Madsen havde fast plads på lydtapetet, føler, at han er modnet som musiker:

- Jeg kan få det optimale ud af forløbet, der også byder på snak med branchefolk, live-sessions og en masse gode pr-muligheder, siger Karl Kristian Thuesen.

Han bor simpelt til leje i Aarhus-forstaden Viby, hvor værelset fungerer som både dagligstue, soveværelse og ikke mindst musikstudie.

Karl Kristian Thuesen, der sideløbende læser til pædagog, har oprettet sit eget, lille firma og opererer nu med faste takster for at tage ud at spille: 3500 kroner for en solooptræden, og 12.000, hvis det er med band.

Egentlig tager han mest af alt på landevejen med guitar, sange og lydudstyr om bord i sin sorte Ford Ka af ren og skær lyst, men omvendt så har han også en vare, der tager sig mere og mere præsentabel ud.

Og den fornemme plads i "Rock the Region" er blot et yderligere skridt i den rigtige retning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce