Annonce
Hvide Sande

Klar til første Lalandia-ferie: Børnene spurgte efter badelandet, men så fik de øje på kranerne

Torsdag formiddag slog Camilla og Jan Ladegaard fra Aarhus og deres to børn Josephine og Bertram for første gang døren op til det dueblå træhus i Lalandiaferieparken, de nu kan kalde deres. Foto: Johan Gadegaard
Lalandia har netop afleveret det første færdige hus til familie Ladegaard fra Aarhus. Inden året er omme har 50 fået nøglen til en spritny feriebolig i Søndervig.
Annonce

Søndervig: Lykken er at få nøglen til sit første feriehus.

Det kan Camilla og Jan Ladegaard fra Aarhus skrive under på. Torsdag formiddag slog parret og deres to børn Josephine og Bertram for første gang døren op til det dueblå træhus i Lalandiaferieparken, de nu kan kalde deres.

- Vi har kigget på sommerhus i flere år. Det tiltrækkende ved at købe et hus her er, at det ligger tæt på Vesterhavet, og at der kommer et badeland, som kan bruges året rundt. Vi behøver ikke bekymre os om udlejningen, og så vi er overbeviste om, at det er en god investering, fortæller Camilla Ladegaard.

Annonce

Store huse blev udsolgt

Parret kendte ikke så meget til Søndervig, da de faldt over ferieparkprojektet. Men det stod hurtigt klar, at de ville købe et hus til otte personer sammen med Jan Ladegaards bror og hans familie.

- Men vi var for langsomme. De store huse var revet væk. Derfor endte vi med at købe et hus til fire personer, og så købte min bror huset ved siden af. Det tror jeg endte med at være en rigtig god løsning, fortæller Jan Ladegaard.

Josephine på fem år og Bartram på to kender Lalandia-reklamerne, og de følte sig en anelse snydt, da det under køreturen fra Aarhus gik op for dem, at det store badeland ikke er klar endnu.

- Men så fik de øje på kranerne, og så forsvandt skuffelsen, griner Jan Ladegaard.

I denne omgang nøjes familien med en enkelt dag i det nye sommerhus. Men de vender tilbage i efterårsferien, hvor de skal lære Søndervig at kende og gå ture ved Vesterhavet.

- Det virker som om, Søndervig er en by, hvor der sker en del. Området er fantastisk, så det skal nok blive godt, siger Camilla Ladegaard.

Annonce

Byggeplads-ferie

Hun var på forhånd lidt bekymret over udsigten til at skulle holde ferie på en byggeplads. Men de bange anelser blev hurtigt afløst af forventningens glæde.

- Vores hus ligger i et område, hvor de er ved at være færdige, så vi glæder os til vores første ferie, smiler hun.


Men vi var for langsomme. De store huse var revet væk. Derfor endte vi med at købe et hus til fire personer, og så købte min bror huset ved siden af. Det tror jeg endte med at være en rigtig god løsning

Jan Ladegaard, nyslået feriehusejer Aarhus


Familien fra Aarhus er langt fra de første, som kan begynde at rykke ind i deres nye feriehus. I november og december afleveres yderligere 50 huse. Til næste sommer vil i alt 250 færdige huse stå klar, mens resten af de små 500 ferieboliger kan tages i brug inden nytår 2021.

Familien Ladegaard får en nabo, de kender i Lalandida. Jans bror og familie har nemlig købt den anden del af det blå dobbelthus. Foto: Johan Gadegaard

Lalandia-direktør Jan Harrit kalder den første nøgleudlevering for en milepæl i den nye feriepark.

- Det er stort for os, og vi glæder os over, at alt går efter planen, siger han.

Annonce

Badelandet kommer

Josephine og Bertram må til gengæld væbne sig med lidt tålmodighed, inden de suser ned af vandrutchebanerne i Søndervigs nye aquadome.

- Vi har piloteret og er i gang med at støbe kælderen, som skal indeholde alt teknikken. Men om halvandet år forventer vi at blive færdige, siger Jan Harrit.

Aktiviteten i og omkring de nye sommerhuse ved Lalandia i Søndervig vokser stille og roligt, og arbejdet med at bygge selve Lalandia skrider planmæssigt frem. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce