Annonce
Hvide Sande

Klar til det kolde gys: Vinterbadefestival bliver gennemført i år

I år bliver der atter mulighed for at kaste sig i bølgerne på den sidste dag på året. Sidste år var vinterbadefestivalen i Søndervig aflyst, men i år tør arrangørerne tro på, at det kan lade sig gøre. Arkivfoto: Mikkel Jezequel
Sidste år måtte arrangørerne på grund af corona-restriktioner aflyse vinterbadefestivalen ved Søndervig og skuffe 2.000 tilmeldte. I år tror arrangørerne på, at festivalen kan gennemføres.

Søndervig: Vinterbadefestivalen bliver til noget i år. Sidste år valgte arrangørerne at aflyse festivalen på grund af corona.

- Nu tør vi tro på, at det kan blive til noget, så derfor har vi åbnet op for tilmelding. Vi har haft mange forespørgsler allerede, fortæller Lei Iben Raunow fra Holmsland Klit Turistforening.


Annonce

Nu tør vi tro på, at det kan blive til noget, så derfor har vi åbnet op for tilmelding. Vi har haft mange forespørgsler allerede.

Lei Iben Raunow, Holmsland Klit Turistforening


Der er plads til 2.000 deltagere.

- Flere kan vi ikke styre, så derfor er der sat en begrænsing. Vi vil selvfølgelig som sædvanligt traktere dem efter badet med champagne, østers og kransekage. Måske kommer vi også på andre ting, siger hun.

Hun håber, at nogle af de mange turister, der her i sommer vil holde ferie i Klitten, vil komme tilbage til festivalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce