Annonce
Håndbold

Kiwa Brasen og Tobias Vils er årets talenter i Skjern Håndbold

Tobias Vils og Kiwa Brasen med pokaler og gavebevis på hver 2500 kroner fra Skjern Bank som tegn på, de blev årets talenter i Skjern Håndbold. Pressefoto
Annonce

Skjern: Midt i en tid uden håndbold har Skjern Håndbold kåret Årets Talent 2019/20. De to spillere er på pigesiden Kiwa Brasen og på drengesiden Tobias Vils. Fælles for de to værdige modtagere af prisen er deres positive udvikling gennem sæsonen, deres arbejdsindsats og positive tilgang til fællesskabet i Skjern Håndbold.

Det er i øvrigt ikke første gang, en fra familien Brasen er blevet kåret. I sæsonen 2016 var det tvillingesøsteren Luna Brasen, der løb med hæderen.

Prisen blev uddelt første gang efter sæsonen 2007/08. Det var Morten Vium Trolsen, der blev årets talent. De fire næste sæsoner er det ligaspillere som Bjarke Christensen, Phillip Holm, Rasmus Boysen og Jesper Dahl, der modtog hæderen.

På drengesiden finder man også Mathias Skæddergaard, Jacob Lyhne, Emil Bergholt, Morten Kirkeby, Mads Houmøller, Tobias Rasmussen og Nicolai Hedegaard Nielsen.

Pigerne kom med på listen i sæsonen 2013/14, hvor Camilla Thomsen blev hædret. De øvrige på listen er Marigona Hajdari, Luna Brasen, Arlinda Hajdari og Jannie Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce