Ringkøbing

Kirkeminister kigger forbi Velling

Mette Bock besøger Velling og holder foredrag om kirkens fremtid. Foto: André Thorup

Velling: Menighedsrådet i Velling har fået en aftale med kirkeminister Mette Bock (Liberal Alliance), der besøger sognet for at holde et foredrag, der skal handle om, hvordan ministeren ser kirken om 10 år, fortæller formanden for menighedsrådet, Jens Kirk.

- Det bliver spændende at høre ministerens mening om kirkens rolle i årene fremover. Skal kirken arbejde mere på frivillig basis? Skal kirken mere være en hjælpeorganisation? Skal kirken fremover klare sig mere på donationer, for lønningerne tager en større og større del af kirkens budget? Kan lokalbefolkningen i fremtiden regne med, at der altid vil være en præst eller en graver i nærheden? Ja, der er mange spørgsmål i disse år, når det handler om kirken, og det håber vi, at ministeren vil komme med sine tanker om, lyder det fra Jens Kirk.

Ministerbesøget er søndag 12. august og en del af årets sommermøde. Dagen indledes med gudstjeneste klokken 14, hvorefter der er kaffebord og foredrag klokken 15.00 i præstegårdshaven. Hvis vejret er dårligt, rykker kaffebordet og foredraget ind i forsamlingshuset.

- Alle er hjertelig velkomne, og det gælder også interesserede, der ikke lige har adresse i Velling Sogn, lyder opfordringen fra Jens Kirk.

Foredraget er ganske gratis, men det vil alligevel være nødvendigt at have en flad 50'er med, da det er prisen for at nyde kaffebordet.

0/0
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Et Æ, et Ø og et Å: Rafaellas tatovering vil minde hende om en skøn tid i Vestjylland

Annonce
Annonce
Ringkøbing

Forstanderposten er sikret på Vestjyllands Højskole - i hvert fald det næste år

Kultur

250 til indvielse: Nyt madpakkehus ved Vonå blev tilløbsstykke

Erhverv

Ringkøbing Svømmehal mangler livreddere

Ringkøbing

Har de brikker nok at flytte med?: Elever på efterskole opfinder nye spil

Ringkøbing For abonnenter

Stor læring og en helt særlig oplevelse: 2. klasse skal spille med DR Symfoniorkestret

Kultur

Tag en Ringkøbing-selfie: Kulturportal bliver stående sommeren over

112

To indbrud i varebiler i Lem

112

Mand gik omkuld: Måtte sove rusen ud i arresten