x
Annonce
Ringkøbing IF

Kim Boye bliver i Barcelona - Morten Bruun bliver afløser til RIFs arrangement

Det bliver Morten Bruun, der skal holde foredrag i Ringkøbing IF i stedet for Kim Boye, der har travlt omkring Martin Braithwaits eventuelle skifte til FC Barcelona. Arkivfoto
Martin Braithwaits personlige coach Kim Boye har vildt travlt i Barcelona i disse dage, så han kan ikke nå hjem til Ringkøbing IFs arrangement fredag aften, hvor fodboldkommentator, tidligere landsholdsspiller og forfatter Morten Bruun bliver plan B.

Ringkøbing: Kim Boye når alligevel ikke til arrangementet i Ringkøbing IF fredag aften.

- Nej det er vist det rene tumult i FC Barcelona. Jeg skriver konstant sammen med Kim Boye, der er i Barcelona som personlig coach for Martin Braithwait i forbindelse med hans eventuelle kontraktunderskrivelse med FC Barcelona, fortæller Ringkøbing IFs sponsorchef Lars Bræmer.

Det stod hurtigt klart for Lars Bræmer, at det ville blive mere end svært for Kim Boye at nå retur til Danmark til arrangementet med vinsmagning og foredrag.

- Kim Boye skal nemlig være i retur i Spanien til kamp lørdag, så han var presset. Derfor spurgte jeg, om det ville gøre det lettere for ham, hvis han bare fik lov at blive dernede, og at vi så kunne sætte gang i en plan B. Det blev Kim Boye meget glad for, og han har så lovet, at han nok skal komme og være coach for os måske allerede i næste uge. Han skal snakke med det sportslige udvalg, med trænere og spillere og så videre, og så er det planen, han skal komme med et forslag til et forløb, vi kan arbejde videre med i bestræbelserne på at hente nogle sejre i resten af sæsonen, fortæller Lars Bræmer.

Hans plan B er ikke dårlig.

- Vi får Morten Bruun til at holde foredrag. Morten Bruun er tidligere landsholdsspiller, han er kommentator på tv, og han er aktuel med en ny bog - Matchday - om Morten Bruuns passion for engelsk fodbold. Det bliver godt, siger Lars Bræmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce